Γιώργος Κακοσαίος: «Δεν ξέρω αν ήταν καρμικό, ξέρω πως το ήθελα πολύ»

0
114

Το τελευταίο διάστημα έχει ξεχωρίσει μέσα από τις νέες τους δουλειές και η αλήθεια είναι πως επιθυμεί να μας απασχολεί μόνο με την εξέλιξή του στο τραγούδι. Ο Γιώργος Κακοσαίος παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον πατέρα του, Γιάννη Πλούταρχο.

Έχεις μεγαλώσει με έναν πολύ γνωστό μπαμπά. Σε έχει επηρεάσει αυτό;

Όχι, γιατί γεννήθηκα και έμαθα να ζω έτσι. Επομένως, δεν μου φαινόταν παράξενο ή διαφορετικό. Ήταν φυσιολογικό για μένα και τα αδέρφια μου να σταματούν τον πατέρα μας στον δρόμο και να του μιλούν. Ήταν κάτι που γνωρίζαμε ότι θα συμβεί όταν βγαίναμε από το σπίτι. Βέβαια, όταν ήμασταν πολύ μικροί, δεν καταλαβαίναμε γιατί γινόταν αυτό.

https://www.instagram.com/p/CJ_rvDel3_L

Πιστεύεις ότι ήταν καρμικό να γίνεις κι εσύ τραγουδιστής;

Δεν ξέρω αν ήταν καρμικό, ξέρω πως το ήθελα πάρα πολύ. Μου αρέσουν εξίσου το ποδόσφαιρο και το τραγούδι, απλώς ήλπιζα ότι κάποια στιγμή θα τραγουδήσω κι εγώ. Τραγουδούσα από παιδί -μου μάθαινε ο πατέρας μου γυρίσματα-, αλλά ακόμα και τώρα ελπίζω ότι θα καταφέρω να κάνω καριέρα στη μουσική. Το ότι έχω κάποιες βάσεις δεν εξασφαλίζει κάτι. Έχω δρόμο και δουλειά μπροστά μου.

https://www.instagram.com/p/CHF1_1oFNAF

Πόσο παιδί της εποχής σου είσαι;

Σε λογικό βαθμό. Κάποιοι φίλοι μου λένε ότι έπρεπε να έχω γεννηθεί στα 70s και με αποκαλούν παλιά ψυχή λόγω της μουσικής που μου αρέσει και της αγάπης που έχω στο μπουζούκι. Υπάρχουν ημέρες που δεν αφήνω το κινητό από το χέρι μου κι άλλες που δεν το πιάνω καθόλου.

Πηγή: ΗELLO

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV