Ιωάννα Μαλέσκου: Δες τι κάνει καθημερινά μετά το τέλος της εκπομπής (Photos)

0
142

Ιωάννα Μαλέσκου: Νέες φωτογραφίες έξω από το στούντιο της εκπομπής της – Με casual black look

Φέτος είναι η χρονιά της, καθώς διανύει μια περίοδο αλλαγών, τόσο σε προσωπικό, όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι η νέα παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, ενώ μέχρι στιγμής δείχνει να τα πηγαίνει μια χαρά, από τις επιδόσεις της στους πίνακες τηλεθέασης.

Η ίδια εξάλλου έχει καθημερινά σε αποκλειστικότητα όλα τα νέα από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 4. Σε πρόσφατη ερώτηση που δέχτηκε για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον σταθμό, η Ιωάννα απάντησε…

«Δεν έχω κάτι επίσημο να μοιραστώ με τον κόσμο. Αλλά πίστεψέ με όταν θα γίνει θα το καταλάβετε. Ο επαγγελματισμός υπάρχει, η καλή διάθεση υπάρχει. Αν γίνει και ένα καλό κράμα με ωραίες συνθήκες εκ νέου, τότε σίγουρα ανανεώνονται συνεργασίες».

Καθημερινά περνά αρκετές ώρες στα Μελίσσια, εκεί όπου βρίσκεται το πλατό της εκπομπής, Love it. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε κατά την έξοδό της από το στούντιο. Η όμορφη Ιωάννα κάθε μεσημέρι, φεύγοντας από τη δουλειά, θα περάσει λίγο χρόνο με την σκυλίτσα της Μπαλού, όπου και θα κάνουν την βόλτα τους.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV