Μενεγάκη: Η ονειρεμένη φωτογραφία από την Άνδρο και το αξεσουάρ που θα σε ξετρελάνει

0
125

Το πρωί της Τετάρτης (26-05) η παρουσιάστρια πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό μια απίθανη φωτογραφία από το νησί της, την ωραία της Άνδρο και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην «χαζέψουμε» την καταπληκτικό στιλ της.

Όχι, η Ελένη Μενεγάκη, δεν είναι στην Άνδρο και πώς θα μπορούσε άλλωστε αφού αυτό το διάστημα «τρέχει» να ολοκληρώσει τα ραντεβού της που αφορούν στη νέα της εκπομπή για το Mega. «Νησιωτική καλημέρα ( κι ας είμαι στην Αθηνα ) #eleni @onar_andros #onarexperience #andros #», σημείωσε η ίδια και εστιάσαμε στο αξεσουάρ που μας ξετρέλανε.

Η Ελένη φόρεσε μια ολόσωμη φόρμα σε παστέλ απόχρωση του πράσινου ενώ αυτό που μας έκανε «κλικ» και μας άρεσε πολύ ήταν το τεράστιο ψάθινο καπέλο στο κεφάλι της.

Όσο για το τοπίο; Δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψει κανείς! Απίστευτη ομορφιά, νησιώτικη και ονειρεμένη!

Δες τη νέα της φωτογραφία στη gallery

Σε ό, τι αφορά τώρα στις εξελίξεις σχετικά με τις προετοιμασίες της εκπομπής της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “Πρωινού”, η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπάγια Αντωνοπούλου, την πρώην συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη, η οποία ανήκει στο δυναμικό του Μεγάλου Καναλιού.

Το δεύτερο πρόσωπο που έχει προσεγγίσει η όμορφη Ελένη είναι η Φλορίντα Πετρουτσέλι με την οποία έχουν ξανά συνεργαστεί κατά το παρελθόν. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ κανένα από τα δυο προαναφερθέντα πρόσωπα δεν έχουν υπογράψει με την νέα εκπομπή της Ελένης.

Για την Κατερίνα Ζαρίφη, που το όνομά της είχε ακουστεί έντονα το προηγούμενο διάστημα, την απάντηση για το αν θα είναι στο πλευρό της Ελένης, έδωσε πρόσφατα η ίδια, αποκαλύπτοντας: ««Το μόνο σίγουρο για του χρόνου είναι οι “Συμπέθεροι από τα Τίρανα”. Δεν έχω κλείσει κάτι τηλεοπτικά.. Δεν θα είμαι με την Ελένη Μενεγάκη. Θα είμαι εκεί όποτε με χρειαστεί. Και εγώ πρέπει να κάνω καινούρια πράγματα και η Ελένη βγαίνει τούρμπο».

Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας της εκπομπής της και αναζητά νέους συνεργάτες αλλά χωρίς να αποκλείει και εκείνα τα πρόσωπα που κατά το παρελθόν είναι οι βασικοί της άξονες στην εκπομπή. Το σίγουρο πάντως είναι πως οι επιλογές της Ελένης θα είναι ασφαλείς μιας και με τόση εμπειρία θα προσπαθήσει να έχει τον απαιτούμενο «αέρα» ανανέωσης αλλά και τις σταθερές της.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV