Αγγελική: Κι άλλη πρωταγωνίστρια της σειράς είναι έγκυος – Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

0
122

Τύχη φαίνεται πως έφερε η σειρά Αγγελική στις πρωταγωνίστριες. Μετά τη Νάντια Μπουλέ κι άλλη ηθοποιός της σειράς ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Την αποκάλυψη μάλιστα έκανε η ίδια στην προσωπική της σελίδα στο Instagram. Η ηθοποιός πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα γράφοντας στη λεζάντα:

«Ανυπομονώ να σε κρατήσω στην αγκαλιά μου ❤», κρατώντας την όμορφη και ελαφρώς φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Ο λόγος για την Ναταλία Δήμου, την τηλεοπτική αδερφή της Αγγελικής. Ο γάμος της πανέμορφης και ταλαντούχας ηθοποιού είχε γίνει πέρσι το καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα στις 28 Αυγούστου σε ένα υπέροχο κτήμα στο Κορωπί με κουμπάρους τους φίλους του Ευαγγελία Βλαχοπάνου και Παναγιώτη Βιτάλη!

Ο σύζυγός της, Αλέξανδρος είχε κάνει πρόταση γάμου στη Ναταλία πρόπερσι και ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για τον Ιούνιο αλλά αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού! Έτσι, το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Αύγουστο, έχοντας στο πλευρό του στενούς συγγενείς και φίλους του!

Η τηλεοπτική «Ζωή» μπήκε στη σειρά μετά την επιτυχία που είχε σημειώσει ο ρόλος της στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα». Φέτος στην Αγγελική κρατά έναν από τους ρόλους κλειδιά.

«Η Ζωή είναι ένα κορίτσι μόλις είκοσι πέντε ετών και έχει πάρει τη ζωή στα χέρια της. Ζει μόνη της σε μια ξένη χώρα, μακριά από την οικογένεια της, κάτι που από μόνο του αποδεικνύει το πόσο δυναμική και συνειδητοποιημένη είναι. Επειδή μάλιστα έχω βιώσει κάτι αντίστοιχο, καθώς κι εγώ ζούσα στο εξωτερικό, ταυτίζομαι αρκετά μαζί της.», έχει πει η ίδια.

Φαίνεται πως η σειρά της έφερε τύχη αφού ένα χρόνο μετά το γάμο της, βιώνει την απόλυτη ευτυχία και περιμένει με λαχτάρα να κρατήσει στα χέρια της το πρώτο της παιδί.

Εμείς να ευχηθούμε με το καλό!

Δες την πρώτη φωτογραφία

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV