Η εμφάνιση που δεν περιμέναμε – Οι πρώην Survivors μαζί στις Σπέτσες!

0
101

Survivor: Πρώην παίκτες βρέθηκαν μαζί στις Σπέτσες και αυτές είναι οι φωτογραφίες από τις χαλαρές τους στιγμές στην παραλία

Το Survivor 4 ετοιμάζεται για το μεγάλο του φινάλε, την ώρα που οι πρώην συμμετέχοντες απολαμβάνουν την δημοσιότητα που γνώρισαν μέσα από τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Συχνά μάλιστα θα δούμε αρκετούς από αυτούς ως καλεσμένους σε τηλεοπτικές εκπομπές να μιλούν για τη δική τους εμπειρία στον Άγιο Δομίνικο αλλά τα όσα δεν έδειξαν ποτέ οι τηλεοπτικές κάμερες.

Ο Ηλίας Γκότσης, ο μεγάλος νικητής του Survivor 2 μετά το τέλος του ριάλιτι έκανε ένα μικρό πέρασμα από την τηλεόραση, όπου και τα κατάφερε μια χαρά για τις ανάγκες της καλοκαιρινής εκπομπής του Open. Ο εντυπωσιακός personal trainer δεν σταματά να ασχολείται ούτε μέρα με τη γυμναστική, ενώ πρόσφατα βρέθηκε στις Σπέτσες προκειμένου να συμμετάσχει στον μεγάλο μαραθώνιο.

Εκεί βρέθηκε και η Εύη Σαλταφερίδου, επίσης πρώην παίκτρια του Survivor. Η Ηλίας και η Εύη φόρεσαν τα μαγιό τους, απολαμβάνοντας τις πρώτες τους βουτιές για φέτος στην παραλία….

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV