Μιχάλης Μαρίνος: «Βρίσκομαι σε ένα κομβικό σημείο, όπου επαναπροσδιορίζω τη ζωή μου»

0
125

Ο Μιχάλης Μαρίνος επέστρεψε στο «Έλα στη θέση μου» λίγο πριν το οριστικό φινάλε της σειράς.

Ο ίδιος μίλησε για την υπέροχη συνεργασία που είχε με τους υπόλοιπους συντελεστές της κωμωδίας του ALPHA, για τα καλοκαιρινά σχέδια του, αλλά και για το ποια θεωρεί την μεγαλύτερη του επιτυχία.

– Tο καλοκαίρι θα σας δούμε επί σκηνής ή θα κάνετε διακοπές;

«Βρίσκομαι σε ένα κομβικό σημείο, όπου επαναπροσδιορίζω τη ζωή μου. Δεν σου κρύβω ότι σκέφτομαι και πράγματα που είναι εκτός των καλλιτεχνικών, για κάποιο διάστημα. Είμαι σε διεργασίες με τον εαυτό μου. Δούλεψα πολλά χρόνια στο θέατρο και στην τηλεόραση, με μεγάλη χαρά και πολύ ωραίες συνθήκες. Νιώθω ότι πρέπει να κάνω ένα βήμα πίσω για να πάρω δυνάμεις και να επαναφορτίσω τις μπαταρίες μου και την ενέργεια μου για να μπορέσω να κάνω κι άλλα βήματα μπροστά».

– Ποια θεωρείτε τη μεγαλύτερη σας επιτυχία;

«Εκτός από την οικογένεια μου, που αγαπώ και με στηρίζει, είναι ένας κύκλος ανθρώπων, που δημιουργήθηκε από συνεργασίες, φιλίες, συνυπάρξεις και ξέρω πως είναι δίπλα μου σε ό,τι μου συμβεί».

Επιστρέψατε λίγο πριν από το οριστικό φινάλε της σειράς…

«Για να κλείσουμε όλοι μαζί όπως ξεκινήσαμε, πολύ ρομαντικά και πολύ όμορφα. Είναι μια σειρά που την αγαπήσαμε πολύ. Είμαστε μια ομάδα με πολύ ωραίες σχέσεις μεταξύ μας. Μια οικογένεια, τα τελευταία πέντε χρόνια».

-Με ή χωρίς απαγορεύσεις στα «Τραγούδια λέμε ναι»;

«Ήταν διέξοδος και για τον κόσμο. Ήταν και είναι διέξοδος και για τους καλλιτέχνες, καθώς έχουν την ανάγκη να επικοινωνήσουν με το κοινό και να είναι κοντά τους. Ευτυχώς, γυρίζουμε σελίδα και μπορούμε να βρεθούμε σε συναυλίες, στα θέατρα, εκεί όπου ο πολιτισμός προσπαθεί να μας χαϊδέψει την ψυχούλα και να μας κάνει να νιώσουμε λίγο καλύτερα».

– Το «Παρά πέντε» μεγαλώνει γενιές και γενιές;

«Σίγουρα, αν αναλογιστούμε ότι παιδιά αγέννητα την εποχή που ο Γιώργος Καπουτζίδης ξεκινούσε να δημιουργεί το “Παρά πέντε” στο ΜΕGΑ, αυτήν τη στιγμή ανακαλύπτουν τους ήρωες και τα μηνύματα που είναι κρυμμένα κάτω από το χιούμορ και μαγεύονται. Το “Παρά πέντε” είναι μια μεγάλη προίκα για όλους μας», είπε στον Τηλεθεατή.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV