Αποκαλύπτουν την ημερομηνία του γάμου τους και η ηθοποιός δηλώνει: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη»

0
110

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, το ερωτευμένο ζευγάρι που είναι μαζί από όταν ήταν 17 ετών θα ζήσει την πιο όμορφη στιγμή της κοινής του ζωής με τον γάμο του. 

Ο λόγος για την Αμαλία Αρσένη, κόρη του αξέχαστου Γεράσιμου Αρσένη και της Λούκας Κατσέλη η οποία πρόκειται να παντρευτεί τον εδώ και χρόνια εκλεκτό της καρδιάς της Σπύρο Κοκκώση ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Κεφαλλονιά, τόπο καταγωγής τόσο του ίδιου όσο και της ηθοποιού.

«Είναι μια χαρμόσυνη εξέλιξη ο γάμος μας. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη! Αισθάνομαι υπέροχα! Είμαι τυχερή που έχω δίπλα μου αυτόν τον άνθρωπο» δήλωσε η όμορφη ηθοποιός στη Real μόλις λίγες εβδομάδες πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της.

Ο γάμος, θα γίνει στο όμορφο νησί του Ιονίου απ’ όπου κατάγονται και οι δύο, στις 4 Σεπτεμβρίου, στον Ναό Αγίας Άννας, στη Λακήθρα Κεφαλλονιάς.

Η Αμαλία Αρσένη μπορεί να προέρχεται από οικο­γένεια πολιτικών, όμως έγινε μια πετυχημένη ηθο­ποιός.

Ο σύντροφός της Σπύρος Κοκκώσης ασχολείται με τουριστικές επιχειρήσεις στην Κεφαλονιά και είναι μαζί από τότε που ήταν και οι δύο 17 χρόνων.

Ο Σπύρος μάλιστα, υπήρξε η μεγάλη αδυναμία του αείμνηστου πατέρα της και όταν εκείνος έφυγε από τη ζωή, ο ίδιος στάθηκε βράχος στο πλευρό της συντρόφου του.

Οι δυο τους είναι αχώριστοι και για όσους τους συναναστρέφονταν ήταν απλά θέμα χρόνου να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Αυτή η στιγμή ήρθε και μάλιστα στα social media πριν από λίγες εβδομάδες ανέβηκαν οι πρώτες φωτογραφίες από το bachelorette της νύφης η οποία έλαμπε από ευτυχία.

Δείτε φωτογραφίες:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV