Ρένα Κουμιώτη: Πού έχει χαθεί η τραγουδίστρια; Τι κάνει σήμερα;

0
94

Πού είναι και τι κάνει σήμερα η τραγουδίστρια των μεγάλων επιτυχιών του ’60 και του ’70 Ρένα Κουμιώτη;

Η «εξαφάνισή» της από τα φώτα της δημοσιότητας και τις πίστες όχι μόνο δεν εί­ναι τυχαία, αλλά πρόκειται για συνειδητή της απόφα­ση. Η αγαπημένη τραγουδίστρια ποτέ της δεν πίστεψε στις δημόσιες σχέσεις, αντίθετα κράτησε την αξιο­πρέπειά της όταν οι παρέες του χώρου την παραγκώνισαν.

Μιλούσε μόνο σε όσους ήθελε εκείνη να μιλήσει και δεν εμφανιζόταν σε μέρη που την καλούσαν μόνο και μόνο για να την αποθανατίσει ο φακός. «Ποιος ετοιμάζει στις μέρες μας κάποια δισκογραφική δουλειά; Ποιος θα τ’ ακούσει; Δεν υπάρχει κοινό που να ενδιαφερθεί για το ελληνικό τραγούδι. Ό,τι είναι ελληνικό, πρέπει να ξεχαστεί. Τα δικά μας τραγούδια ήταν έργα. Τα σημερινά είναι τραγούδια; Ακόμη κι αν υπάρχουν καλλιτέχνες που αξίζουν, δεν προβάλλονται. Οι παλιοί έγραψαν ιστορία, οι σημερινοί θα ξεχαστούν. Και δεν το λέω από ψώνιο», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της, εκφρά­ζοντας έτσι ένα μικρό παράπονό της.

Ενώ, είχε συμπληρώσει: «Δεν πηγαίνω σε καμία εκπομπή όταν με καλούν. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να εμφανιστώ.

Εγώ θέλω μόνο να ενημερώνομαι για όσα συμβαίνουν στον κόσμο… Οι νέοι πρέπει να μάθουν να εργάζονται και να μάθουν μία τέχνη για να προχωρή­σουν στη ζωή τους». Στα 73 της χρόνια, είναι πιο ώριμη και κατασταλαγμένη από ποτέ, απολαμβάνοντας μια ήρεμη καθημερινότητα με τα αγαπημένα της πρόσωπα. «Ζει όπως κάθε φυσιολογική γυναίκα που έχει κάνει τη δική της οικο­γένεια», φέρεται να δηλώνει πρόσωπο από το στενό της περιβάλ­λον. Η Ρένα συναντιέται με φίλους της αλλά σπάνια βγαίνει έξω.

«Τη νύχτα πρέπει να μαντρωθείς μέσα στο σπίτι σου. Γι’ αυτό και δεν βγαίνω, εξάλλου δεν υπάρχει και κάτι αξιόλογο για να πάω», έχει πει.

Πηγή: Χάι

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV