Τούνη-Αλεξάνδρου: Ερωτευμένοι στη Μεσσηνία! Οι νέες κοινές φωτό από τις διακοπές τους!

0
92

Πρώτο το gossip-tv είχε εξασφαλίσει για εσάς τα πρώτα κοινά ενσταντανέ τους πριν από λίγες εβδομάδες, από διακοπές τους στη Χαλκιδική όπου ήταν αχώριστοι! Τόσο αχώριστοι που στην παραλία που πήγαν για μπάνιο αδιαφόρησαν για τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ γνωρίζουν τα όσα γράφονται γι’ αυτούς και μοιράστηκαν μέχρι και την ίδια ξαπλώστρα.

Στις εν λόγω φωτογραφίες από τις διακοπές τους στη Χαλκιδική ο Δημήτρης Αλεξάνδρου καθόταν στην ξαπλώστρα και διάβαζε ένα βιβλίο ενώ η Ιωάννα Τούνη κρατούσε τον ναργιλέ καθισμένη στα πόδια του.

Να θυμίσουμε πως όταν η Ιωάννα Τούνη ρωτήθηκε τι τρέχει με τον Δημήτρη, είχε πει: «Ποιοι με θέλουν με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου; Όλα καλά. Είμαι ελεύθερη προς το παρόν… Δεν ξέρω για το My Style Rocks All Star, βγήκα για έναν καφέ. Δεν μου αρέσει να δίνω συνεντεύξεις στον δρόμο, θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή σε ένα τέλειο πλατό και θα είμαι…».

Τώρα, νέες φωτογραφίες τους βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας από διακοπές τους στη Μεσσηνία όπου βρέθηκαν να κάνουν κάμπινγκ. Το ζευγάρι βρέθηκε εκεί στα τέλη Ιουλίου και επόμενος σταθμός του ήταν οι Παξοί. Ας επιστρέψουμε όμως στην όμορφη Μεσσηνία όπου έδειξαν να απολαμβάνουν κάθε τους στιγμή. Απαθανατίστηκαν στην παραλία Λαγκούβαρδος να παίζουν ρακέτες και να πειράζουν ο ένας τον άλλον στη θάλασσα, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να έχει πάρει στους ώμους του την αγαπημένη του για να παίξουν.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Πηγή: ΟΚ

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV