Αντελίνα Βαρθακούρη: Πόζαρε με τον μπαμπά της και τα χάσαμε! Σαν σταρ του σινεμά

0
125

Μπορεί να μιλά συχνά για τον μπαμπά της όμως είναι η πρώτη φορά που τον είδαμε και τα χάσαμε γιατί πραγματικά μοιάζει σαν σταρ του σινεμά.

Αυτό το διάστημα η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ απολαμβάνει τις διακοπές της και ο μαγικός προορισμός τον οποίο επισκέφτηκαν οικογενειακώς, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, είναι το εξοχικό σπίτι που διαθέτει η όμορφη Αντελίνα στην Επίδαυρο.

Εκεί πέρα από τις στιγμές ξεκούρασης και ανάπαυσης από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, είχε και την ευκαιρία να απολαύσει τα αγαπημένα της πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία και ο μπαμπάς της.

Η ίδια μάλιστα το απόγευμα της Τετάρτης (18-08) ανέβασε ένα βίντεο από τη βόλτα που έκανε μαζί του πάνω σε σκάφος.

Ο μπαμπάς είναι πολύ γοητευτικός ενώ όπως κι εσύ θα διαπιστώσεις μπαμπάς και κόρη μοιάζουν εκπληκτικά.

Δες το βίντεο

Η Αντελίνα μιλώντας σε παλαιότερη συνέντευξή της για τη γνωριμία της με τον Χάρη είχε αναφερθεί και στη σχέση που έχει ο σύζυγός της με τον μπαμπά της.

«Με το Χάρη μιλάγαμε τους δυο πρώτους μήνες στο τηλέφωνο. Τον Χάρη τον είδα και ήταν σαν να τον ήξερα πάρα πολλά χρόνια. Άκουγα πάρα πολύ τον πατέρα του. Ο Χάρης με τον μπαμπά μου δέσαμε αμέσως. Τον πεθερό μου τον γνώρισα σε μια απονομή δίσκου. Ήταν αυτό το μαγικό που εγώ εκείνη την ώρα δεν έβλεπα τον Πάριο… Έχει μια ταπεινότητα, μια συστολή. Ο πεθερός μου μου έδωσε πολλά πράγματα και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο», είχε πει.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV