Νίκη Λυμπεράκη: Βάφτισε τον γιο της – Η επώνυμη νονά και το όνομα του νεοφώτιστου

0
103

Τον γιο της βάφτισε το πρωί του Σαββάτου (9-10) η Νίκη Λυμπεράκη. Λαμπερές τόσο η παρουσιάστρια όσο και η επώνυμη νονά του μωρού πόζαραν στον φωτογραφικό φακό.

Ο γιος της πήρε το όνομα Παναγιώτης – Μάξιμος και είναι ένα αγοράκι σκέτη γλύκα.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Νίκη Λυμπεράκη λίγη ώρα πριν το μυστήριο της βάφτισης παρέα με την νόνα του μικρού, την καλή της φίλη και συνάδελφο, Έφη Αλεβίζου.

Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα μίντι αέρινο φόρεμα στις αποχρώσεις του μπλε και του λευκού ενώ η Έφη Αλεβίζουν ένα total white look που της πήγαινε θαυμάσια.

Δες τις πρώτες φωτογραφίες

«Αύριο Σάββατο βαπτίζουμε το γιο μας και το όνομα που θα πάρει είναι Παναγιώτης – Μάξιμος. Παναγιώτης ήταν το όνομα του μπαμπά μου, που τον έχασα πριν από τρία χρόνια και μην πάμε σε αυτό το θέμα γιατί δεν είναι εύκολο. Έλεγα στον μπαμπά μου ότι δεν μου άρεσε το όνομα του και δεν θα το έδινα στο παιδί μου, αλλά δεν είχα υπολογίσει πως λειτουργεί η αίσθηση της απώλειας», είχε πει η ίδια στην εκπομπή Πάμε Δανάη!

«Όταν ήρθε το παιδί δεν με βρήκε σε διαδικασία προσπάθειας για να το αποκτήσω, ήταν μια τρομερή έκπληξη, ένα θαύμα. Είχα εκπαιδεύσει τον εαυτό μου να μην περιμένει παιδί, γιατί δεν ήθελα να ζήσω τη ματαίωση, ενώ θαυμάζω τις γυναίκες που κάνουν αγώνα για ένα παιδί», πρόσθεσε.

«Είχα προετοιμάσει και το σύντροφο μου, ο οποίος είχε ήδη ένα υπέροχο παιδάκι δέκα ετών, αρά είχε βιώσει την πατρότητα. Καθόλου δεν με τρόμαξε το γεγονός ότι ο σύντροφος μου είχε ήδη παιδί, ίσα – ίσα είδα έναν υπέροχο μπαμπά και πρόκειται για ένα τέλειο παιδάκι».

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV