Βάσω Γουλιελμάκη: «Κάποια στιγμή φαινόταν απίστευτη η επιστροφή σε όλα αυτά που αγαπάμε»

0
113

Η Βάσω Γουλιελμάκη έχει συμμετάσχει σε πλήθος τηλεοπτικών σειρών και θεατρικών παραστάσεων, ενώ έχει παίξει και σε αρκετές ταινίες.

Η ηθοποιός μίλησε για την επιστροφή της στη τηλεόραση μέσα από την κωμωδία Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα αλλά και για την θεατρική παράσταση «Ανθισμένες μανόλιες».

Θα υποδυθείτε την Νία Λαλαμπίρδα στους Συμπέθερους από τα Τίρανα, πως προέκυψε αυτή η συνεργασία;

Ναι. Είναι η γυναίκα του βουλευτή, είναι επιφανειακή και υπολογίστρια. Ουδεμία ομοιότητα με εμένα!! Τα παιδιά( Μιχάλης Ρέππας Θανάσης Παπαθανασίου)τα γνωρίζω χρόνια, έχω συνεργαστεί πολλές φορές μαζί τους και είμαι πολύ χαρούμενη που συναντιέται ξανά μαζί τους.

Πώς σας πετυχαίνει αυτή η τηλεοπτική επιστροφή σας;

Τρέχοντας, να τα προλάβω όλα, σπίτι, θέατρο και τηλεόραση. Με χαρά όμως γιατί είναι περίοδος δημιουργίας και ευγνωμοσύνης που έχω την υγεία μου και που μπορεί να δουλεύω. Περάσαμε τόσο καιρό κλεισμένοι μέσα που κάποια στιγμή φαινόταν απίστευτη η επιστροφή σε όλα αυτά που αγαπάμε.

Φέτος θα σας απολαύσουμε και στην θεατρική παράσταση «Ανθισμένες Μανόλιες» στο Θέατρο Χυτήριο. Τι έχουμε να περιμένουμε;

Οι Ανθισμένες Μανόλιες του Ρόμπερτ Χάρλινγκ, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Κυριακού, είναι ένα δυνατό έργο, γνωστό σε όλους από τον κινηματογράφο, που διαπραγματεύεται τις ανθρώπινες σχέσεις, την ζωή, την φιλιά, την δύναμη, την πίστη, τον αγώνα, την απώλεια και άλλα τόσα, με πολύ χιούμορ όμως. Το παίξαμε στο θέατρο Χυτήριο όλο το καλοκαίρι με μεγάλη επιτυχία και υπάρχει η σκέψη να συνεχίσει και τον χειμώνα λόγω ζήτησης από το ίδιο το κοινό. Θα ανέβουμε στην Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Αμαλία στις 15 , 16 και 17 Οκτωβρίου με τις Μανόλιες και έχουμε όλες μας μεγάλη χαρά. Είναι μία μεγάλη παραγωγή της Βάσιας Παναγοπούλου και εκτός από εμένα παίζουν οι Άννα Αδριανού, Ηρώ Μουκίου, Κατερίνα Μπιλάλη, Κρίστη Παπαδοπούλου και Εύη Δαέλη. Είναι όλες εξαιρετικές και έχουμε δεθεί πολύ.

Υπάρχουν κοινά στοιχεία της Κλαιρ με εσάς;

Παρά πολλά. Η διαφορά είναι στο ότι εκείνη είναι πολύ πλούσια και εγώ όχι. Έχουμε το ίδιο χιούμορ, έχουμε την ίδια τρέλα, αγαπάμε πολύ τις φίλες μας, προσπαθούμε πάντα να βρίσκουμε λύσεις, δεν επαναπαυόμαστε. Πολλά κοινά στοιχεία που με κάνουν σε πολλά σημεία να ταυτίζομαι με τον ρόλο.

Πηγή:Εγώ

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV