Ορφέας Αυγουστίδης: Τα social media, η προσωπική του ζωή και η… αμηχανία

0
111

Την εκφράζει ανοιχτά όταν η συζήτηση έρχεται στα social media και στον τρόπο που αυτά λειτουργούν στη δική του καθημερινότητα.

«Δεν θα με δεις να μοιράζομαι πολύ προσωπικές στιγμές. Δεν έχεις πρόσβαση μέσα στο σπίτι μου. Έχεις πρόσβαση στις δουλειές μου και σε ορισμένα backstage κι αυτό με μέτρο» εξηγεί, ενώ σε ό,τι αφορά τη στιγμή που αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία με τον γιο του, ανακοινώνοντας τον ερχομό του, δηλώνει: «Το μοιράστηκα με διακριτικότητα. Ήταν κάτι πολύ μεγάλο. Τη στιγμή που γεννήθηκε ο γιος μου δεν θα την ξεχάσω ποτέ γιατί από τότε η ζωή μου άλλαξε για πάντα.

Έχουν περάσει έξι μήνες και δεν έχεις ξαναδεί αντίστοιχη στιγμή από το σπίτι μου και το μωρό μου. Δημοσιεύοντας προσωπικές στιγμές είναι σαν να δίνεις μια δέσμευση: να τα λες όλα! Όπως, για παράδειγμα, πιο παλιά μπορεί να είχε αναρωτηθεί κάποιος στο πλαίσιο συνέντευξης γιατί δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Αυτό γίνεται γιατί μετά θα πρέπει να δίνω λόγο σε οποιαδήποτε αλλαγή έρθει στη ζωή μου. Αν δηλαδή σου έλεγα εγώ κάποτε με ποια ήμουν, θα έπρεπε-να σου πω και πότε χώρισα αλλά και γιατί. Είναι σαν να σου δίνω το δικαίωμα, να με ρωτάς ξανά και ξανά».

Στο διαδίκτυο υπάρχουν εικόνες και συμπεριφορές που του προκαλούν αμηχανία και εξηγεί το γιατί: «Θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Υπάρχει μια τεράστια απώλεια ενός ανθρώπου της μουσικής, του πολιτισμού και της ιστορίας μας. Μιλάω για τον Μίκη Θεοδωράκη. Πρέπει δημόσια να πω κι εγώ ένα αντίο; Δηλαδή πριν από τα social θα έπαιρνα το δελτίο ειδήσεων στα κανάλια και θα έλεγα “Γεια σας, είμαι ο Ορφέας Αυγουστίδης, μπορώ να βγω κι εγώ στον αέρα να πω πόσο λυπάμαι”; Κανείς δεν θα το σκεφτόταν έτσι. Όλο αυτό μου δημιουργεί μια αμηχανία», είπε στο ΟΚ!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV