Τόνια Σωτηροπούλου: Το «τρικ» με την ανθοδέσμη του γάμου – Ποια ήταν η τυχερή

0
114

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας από την Δευτέρα (11/10) ζουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους καθώς μετά από τέσσερα χρόνια αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους με πολιτικό γάμο.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Ύδρα, έχοντας μόνο λίγους φίλους και συγγενείς στο πλευρό του. Οι κουμπάροι στο γάμο ήταν οι Γιάννης Ράπτης και ο Γιώργος Μπουκουβάλας και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Κατρίνα Τσάνταλη αλλά και η Ευγενία Σαμαρά.

Ωστόσο η Κατρίνα Τσάνταλη αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media ότι ήταν αυτή που πήρε την ανθοδέσμη της ηθοποιού.

Συγκεκριμένα έγραψε στη λεζάντα:«Μου έδωσε την ανθοδέσμη στα χέρια, μη και δεν την πιάσω, και πέταξε μια ακόμη γιατί πάνω από όλα είναι δίκαιη».

Αυτό που ξεχώρισε όμως είναι το νυφικό που επέλεξε η ηθοποιός για να ζήσει την ομορφότερη μέρα της ζωής της.

Άλλοι το χαρακτήρισαν παραμυθένιο, άλλοι απλά κομψό, εμείς όμως το αποκαλούμε σίγουρα ξεχωριστό και ακριβώς ό,τι έπρεπε να φορέσει η Τόνια Σωτηροπούλου για να είναι πραγματικά μία πολύ όμορφη νύφη.

Δημιουργία του οίκου MiRo, φυσικά και δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από κομψό. Το νυφικό αγκάλιαζε μοναδικά τις τέλειες καμπύλες της Τόνιας Σωτηροπούλου η οποία παρά το γεγονός ότι παντρεύτηκε με τον Κωστή Μαραβέγια με πολιτικό γάμο, ήθελε να το φορέσει όπως το είχε ονειρευτεί.

Με μακρύ αραχνούφαντο και πολύ πλούσιο πέπλο το οποίο είχε συνδυαστεί με το υπέροχο μακρύ στενό φόρεμα, χάρισε στην έτσι και αλλιώς όμορφη Τόνια Σωτηροπούλου τη λάμψη που χρειαζόταν για να σταθεί δίπλα στον άντρα της ζωής της, στην πιο όμορφη μέρα της κοινής τους ζωής.

Δείτε τις φωτογραφίες.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV