Αθηνά Μαξίμου: Η αποκάλυψη για τον άγνωστο χωρισμό της από τον Αιμίλιο Χειλάκη

0
123

Μπορεί το ζευγάρι όσα χρόνια βρίσκεται στο προσκήνιο να διατηρεί ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ στη σχέση του, ωστόσο δεν διστάζει να δείξει δημόσια τον έρωτά του ακόμη και με το αληθινό του χαμόγελο.

Είναι ένα ζευγάρι που στη σχέση του κυριαρχεί ο σεβασμός και η γαλήνη! Η Αθηνά Μαξίμου και ο Αιμίλιος Χειλάκης είναι πολλά χρόνια ζευγάρι μέσα σε ένα γάμο που τους έχει χαρίσει ευτυχισμένες στιγμές.

Αυτό που ωστόσο δεν γνωρίζαμε είναι ένας χωρισμός που επήλθε ανάμεσά τους πριν από μερικά χρόνια.

Η ηθοποιός με αφορμή τη νέα τους παράσταση «Προδοσία» αποκάλυψε το διάστημα εκείνο που είχε φύγει από «μαζί» αλλά εκείνος ήταν εκεί και την περίμενε, όπως χαρακτηριστικά είπε στην εκπομπή Πάμε Δανάη.

«Σίγουρα μπορείς να δεις ένα ποθητό πλάσμα και το σώμα σου έλκεται, αλλά η πίστη είναι απόφαση. Αναλογιζόμουν αν αξίζει να πουλήσω όλα όσα έζησα με τον Αιμίλιο για κάτι άλλο. Και εγώ λαχτάρησα τον Αιμίλιο μια φορά γιατί πέρασα ένα μεγάλο βύθισμα, ήταν αδύνατον να είμαι μαζί του, είχαμε μια μεγάλη ρήξη.

Δεν έφταιγε ο Αιμίλιος. Έσκασε κάτι μέσα μου. Ήμουν 39 τότε, ήταν η κρίση των 40, είχα φύγει από το “μαζί”, αλλά ήταν εκεί και περίμενε», εξομολογήθηκε η ταλαντούχα ηθοποιός.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV