Βαρθακούρη: Αυτή την παίκτρια του DWTS εκθείασε και υπάρχει λόγος! Τι συνδέει τις δυο γυναίκες;

0
148

DWTS: Ο μοναδικός χορευτικός διαγωνισμός επέστρεψε στο Star και η Αντελίνα έχει λόγο να το παρακολουθεί!

Το DWTS εντελώς ανανεωμένος με παρουσιάστρια την εκθαμβωτική Βίκυ Καγιά, με μια δυνατή ομάδα υψηλού επιπέδου χορευτών και με κριτική επιτροπή, από ειδικούς του χώρου, με πολύχρονη καλλιτεχνική πορεία, έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής (17-10).

Οι 16 celebrities και οι παρτενέρ τους, χόρεψαν σε ένα υπέροχο πλατό, με φαντασμαγορικά κοστούμια και γραφικά, για φιλανθρωπικό σκοπό. Χορός, συναίσθημα, εντυπωσιακές χορογραφίες, ένταση, αγάπη, συγκίνηση, διασκέδαση, εκτόνωση, όραμα!

Ανάμεσά τους κι ένα πρόσωπο πολύ αγαπητό, τόσο σε εμάς όσο και στην Αντελίνα Βαρθακούρη και ο λόγος για τη Μπέσσυ Αργυράκη.

Η Μπέσσυ με το μπρίο και το σκέρτσο της έκανε μια απίθανη εμφάνιση και η Αντελίνα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε τι συνδέει τις δυο γυναίκες.

«Αυτή τη γυναίκα την ξέρω κυριολεκτικά από την κοιλιά της μητέρας μου. Ο σύζυγός της ξεγέννησε τη μητέρα μου σε εμένα. Είμαστε από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου στενοί οικογενειακοί φίλοι κι έχω να πω Μπέσσυ Αργυράκη μου πόσο περήφανη είμαι για σένα… πόσο υπέροχη είσαι… τι δύναμη δίνεις αυτή τη στιγμή. Εβελίνα Νικόλιζα σας αγαπώ πολύ… ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ», έγραψε η ίδια.

Δες το ποστ της

Η Μπέσσυ Αργυράκη έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή του σόου του Star που έκανε πρεμιέρα αυτή την Κυριακή (17/10). Χόρεψε καταπληκτικά αφήνοντας άφωνους τους πάντες, ακόμα κι εκείνους που δεν πίστευαν ότι θα τα καταφέρει τόσο καλά.

Στο πλατό όμως ήταν και η κόρη της Εβελίνα Νικόλιζα, που φέτος την απολαμβάνουμε στο «Καλύτερα δε γίνεται» και στο «J2US» και δήλωσε περήφανη για την μητέρα της και πολύ εντυπωσιασμένη.

«Πραγματικά, μαμά ήσουν υπέροχη. Είμαι πολύ περήφανη για όλο το σόου. Είμαι περήφανη!», είπε μεταξύ άλλων η Εβελίνα Νικόλιζα.

«Κοριτσάκι μου έτσι θέλω να είσαι κι εσύ. Όπου κι αν είσαι θέλω να το εξαντλείς το θέμα», απάντησε η Μπέσσυ Αργυράκη.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV