Κόνι Μεταξά: Επειδή πατέρας μου είναι ο Πανταζής έπρεπε να μην δουλεύω ή να μου πληρώνει το ενοίκιο;

0
112
City365-logo-posts

Η Κόνι Μεταξά έμαθε να κερδίζει μόνη της χρήματα και να μην περιμένει από τους γονείς της.

Η όμορφη τραγουδίστρια απάντησε σε αυτούς που αναρωτιούνται «Τι προβλήμα­τα έχει η κόρη του Πανταζή; Δεν έχει ανάγκη να δουλέψει», ενώ αναφέρθηκε και στον σύντροφό της, Μάριο Καπότση.

Κόνι, είσαι από τις τραγουδίστριες που δεν δίστασαν να δείξουν το σώμα τους με τις ατέλειες του. Υπήρχαν άνθρω­ποι από το επαγγελματικό ή το φιλικό σου περιβάλλον που σε συμβούλευσαν να μην το κάνεις;

Αυτό το κυνήγι της τέλειας εικόνας εμένα δεν με εκφράζει. Μου αρέσουν οι αληθινοί άνθρωποι. Κι αυτοί έχουν προβλήματα, περνούν και κατάθλιψη. Δεν είναι όλα ωραία και καλά στη ζωή τους. Οι άνθρωποι που συνεργάζομαι και πολύ περισσότερο οι φίλοι μου ξέρουν καλά ότι είμαι αληθινή, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να μου πουν κάτι. Ακόμα και παιδιά που συνομιλώ μαζί τους μέσω των social media μου γράφουν ότι τους έχω κάνει να αγαπήσουν τον εαυτό τους και να τον αποδεχτούν με τις ατέλειες του.

Ξέρεις, βέβαια, ότι κάποιοι θα αναρωτηθούν: «Τι προβλήμα­τα έχει η κόρη του Πανταζή; Δεν έχει ανάγκη να δουλέψει».

Έχω ακούσει να λένε για εμένα ότι δεν έχω οικονομικό πρόβλημα και να απορούν γιατί δουλεύω. Καταρχάς πρέπει να ξε­φύγουμε από τη νοοτροπία ότι αν ένας γονιός είναι καλά οικονομι­κά δεν πρέπει τα παιδιά του να εργάζονται. Είναι τεράστιο λάθος! Εμένα οι συμφοιτητές μου στην Αμερική, που κατάγονταν από πά­μπλουτες οικογένειες, έφυγαν από το σπίτι τους στα 18 και συντη­ρούνταν μόνοι τους. Ποιος είναι αυτός που κάθεται και τρώει από τα έτοιμα; Κι εγώ όταν ήμουν στην Αμερική δούλευα σε σαντουιτσάδικο και στην Ελλάδα έχω εργαστεί ως σερβιτόρα σε beach bar και κρεπερί. Από τα 16 μου δουλεύω. Τι έπρεπε να κάνω δη­λαδή; Επειδή ο πατέρας μου είναι ο Λευτέρης Πανταζής, έπρεπε να μη δουλεύω ή να τον παρακαλάω να μου δώσει χαρτζιλίκι ή να μου πληρώνει το ενοίκιο; Εννοείται ότι ο πατέρας μου πλήρωσε για τις σπουδές μου και το ίδιο θα κάνω κι εγώ για τα παιδιά μου. Αλλά εμένα οι γονείς μου με έμαθαν να κερδίζω μόνη μου τα χρήματα μου για να μην μπορεί κανένας να μου πει τίποτα.

Με τον σύντροφο σου, τον Μάριο Καπότση, συζείτε. Δυσκολευτή­κατε στην αρχή;

Καθόλου. Βγήκε όλο πολύ αβίαστα. Σίγουρα ο Μάριος είναι πιο τακτι­κός από εμένα, ως Παρθένος που είναι, αλλά αυτό δεν ήταν πρόβλημα. Πιο πολύ είναι θέμα το ότι λείπουμε πολλές ώρες από το σπίτι και δεν συναντιόμα­στε.

Του μαγειρεύεις;

Ναι, μου αρέσει πολύ η μαγειρική. Η σπεσιαλιτέ μου είναι μια μακαρο­νάδα που του έφτιαξα με ό,τι βρήκα στο ψυγείο ένα βράδυ που είχα πάει στο σπίτι του. Αυτή η μακαρονάδα που έγινε κατά τύχη είναι η αγαπημένη του.

Πώς ένιωσες όταν είδες την Εθνική Ομάδα Πόλο να κερδίζει το με­τάλλιο στους Ολυμπιακούς;

Καταρχάς πρέπει να σου πω ότι τον μήνα που ήταν οι Ολυμπιακοί δεν κοιμόμουν τα βράδια από το άγχος μου. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς πα­ρακολουθούν κάποιοι άνθρωποι αγώνες και είναι ήρεμοι. Εγώ δεν μπορού­σα να το διαχειριστώ. Στους τελευταίους τέσσερις αγώνες κάθε φορά που έμπαινε γκολ, έκλαιγα. Όταν πέρασαν στον τελικό και με πήρε τηλέφωνο από τα αποδυτήρια, έκλαιγα και ούρλιαζα μαζί. Την πιο πολλή συγκίνηση όμως την ένιωσα όταν ο Μάριος επέστρεψε από τους Ολυμπιακούς, πήγαμε δια­κοπές και κάποια κοριτσάκια τον σταματούσαν για να του ζητήσουν αυτόγρα­φο. Καθόμουν στο πλάι του, σαν να ήμουν η μαμά του, και τραβούσα βίντεο. Αυτό που λέω τώρα είναι ότι θέλω ο γιος μου να γίνει Ολυμπιονίκης.

Σκέφτεστε να παντρευτείτε;

Επειδή όλα σε αυτή τη σχέση έγιναν αβίαστα, σίγουρα κι ο γάμος θα γίνει έτσι. Το έχουμε σκεφτεί, αλλά δεν είναι κάτι που το προγραμματίζουμε. Γενικότερα δεν μου αρέσει να κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια.

Αν σου έκανε πρόταση γάμου, θα του απαντούσες «ναι»;

Εννοείται, Είναι δυνατόν να έχεις επιλέξει να ζεις με έναν άνθρωπο, να είναι όλα καλά και εύκολα και να του πεις «όχι»;

Πηγή: ΟΚ!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV