Η Γη της Ελιάς: Χαμογελαστή η Άντζελα Γκερέκου μετά τις δύσκολες στιγμές – Οι φωτό στο Instagram

0
122

Η επιστροφή της στην τηλεόραση μέσα από το επιτυχημένο σήριαλ είναι μοναδικό αντίδοτο για την ηθοποιό αφού στα γυρίσματα της σειράς περνά πολλές ώρες με τους συμπρωταγωνιστές της και φυσικά από τα backstage δεν λείπουν και ευχάριστες στιγμές παρά το Γολγοθά που βιώνει η ηρωίδα της, η Αθηνά.

Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media μια σειρά από φωτογραφίες και δείχνει και πάλι ευτυχισμένη αφού χαμογελά και είναι πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ.

«Backstage “Η γη της ελιάς”. Αθηνά, Ιάκωβος, Μαργαρίτα. Νέα είσοδος ο αγαπημένος Στέφανος Κυριακίδης! Για να δούμε τι φέρνει μαζί του…!», έγραψε χαρακτηριστικά η Άντζελα Γκερέκου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες τις φωτογραφίες

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η Γη της Ελιάς, o Στάθης απολαμβάνει τις στιγμές του με την Ιουλία, χωρίς να ξέρει ότι το σχέδιο της Χάιδως εναντίον του, έχει μπει κιόλας σε εφαρμογή. Τα πράγματα, πλέον, θα πάρουν δυσάρεστη τροπή για την οικογένεια του…

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε

Η κουβέντα του Λυκούργου με τον Ιάκωβο ξετυλίγει το κουβάρι του παρελθόντος και αποκαλύπτει όσα τον οδήγησαν να φύγει Μάνη. Ο Ιάκωβος δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Μυρτάλη κι αποφασίζει να είναι η πρώτη στην οποία θα αποκαλυφθεί από την οικογένεια των Βρεττάκων. Ο Ανέστης κάνει επίσημη πρόταση γάμου στην Ευτυχία, με σκοπό να κλείσει τα στόματα που αμφισβητούν τις προθέσεις του και την επανασύνδεσή τους.

Η Αθηνά εκμυστηρεύεται στη Μαργαρίτα πως νιώθει πιο μόνη κι ανυπεράσπιστη από ποτέ. Τα ανοιχτά μέτωπα έχουν αρχίσει να την καταβάλουν. Η Χάιδω σε συνεργασία με τον Φίλιππο βάζει σε εφαρμογή την μεγάλη εκδίκηση, ενώ ο Στάθης παραμένει ανυποψίαστος και δεν διστάζει να εμπλακεί σε έναν ακόμα καβγά μαζί της..

Η Μυρτάλη συναντά για πρώτη φορά τον Ιάκωβο και η μια έκπληξη διαδέχεται την άλλη.

Η Χάιδω, σε μια κρίση θυμού, αποκαλύπτει στον Φίλιππο τα πάντα για τον πατέρα του. Στο μεταξύ, ο Στάθης έχει πει στην Αρετή ότι πάει στην Καλαμάτα, ενώ είναι με την Ιουλία στην Καρδαμύλη.

Διαβάστε επίσης

Η Γη της Ελιάς: «Άφωνη» η Δανάη Μπάρκα με το νέο spoiler – «Αχ, θα τρελαθώ»!

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης απολαμβάνει τις στιγμές του με την Ιουλία, χωρίς να ξέρει ότι το σχέδιο της

Αφροδίτη Λιάντου: Η Μυρτάλη από τη Γη της Ελιάς, ο σύντροφος, το τατουάζ και το…metoo! (Video)

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV