Σίσσυ Χρηστίδου: Η πιο γλυκιά ανάρτηση για τη γιορτή του γιου της, Μιχαήλ – Άγγελου (pics)

0
110

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μια από τις πιο γλυκές μανούλες της ελληνικής showbiz και έχει τεράστια αδυναμία στους δύο γιους της, αφού είναι η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής της.

Η αγαπημένη μας παρουσιάστρια, πέρα από μια πανέμορφη γυναίκα, είναι και μια τρυφερή μαμά, ένας ρόλος που η ίδια τον λατρεύει περισσότερο από το κάθε τι και είναι μόνο περήφανη για τα παιδιά της.

Σήμερα (8-11) είναι μια ιδιαίτερη μέρα για τη Σίσσυ Χρηστίδου, αφού ο μικρός της γιος ο Μιχαήλ – Άγγελος, έχει την ονομαστική του γιορτή και η μαμά του θέλησε να του ευχηθεί δημόσια. Με σχετικό ποστ στο instagram, εύχεται με τα πιο όμορφα λόγια στον μικρό της γιο και όλα τα σχόλια είναι γεμάτα με άπειρες καρδούλες.

Συγκεκριμένα, στη δημοσίευσή της αναφέρει: Χρόνια πολλά Μιχάηλ μου, Άγγελέ μου ❤️ Το πλάσμα που μου έμαθε πως η ζωή δεν είναι άσπρη ή μαύρη. Μπορεί να είναι γκρι, αλλά και κόκκινη και μπλε. Που δεν μπήκε σε κουτί και που με έβγαλε από το δικό μου. Είχες δίκιο… στην καρέκλα έχει πιο πλάκα έτσι… θα ήταν πολύ βαρετά αλλιώς… και ο κόσμος έχει άλλα χρώματα αν τον κοιτάξεις ανάποδα, έστω και για λίγο!
Σ’ αγαπώ ❤️

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Κονδυλάτος: Η αιχμηρή απάντηση σε Γερμανού – Χρηστίδου: «Δεν κάνουν νούμερα, γίνονται νούμερα…»

Εκνευρισμένη η Χρηστίδου με τις δηλώσεις Κονδυλάτου για το #metoo: «Με θυμώνει πολύ αυτή η αντίληψη»

Σίσσυ Χρηστίδου: Η πιο τρυφερή ανάρτηση, για τα γεννέθλια του αδελφού της

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV