Ευρυδίκη: Ο γιος της έγινε 25 χρονών και το γιορτάζει με έναν μοναδικό τρόπο – Η τρυφερή ανάρτηση

0
99

Η Ευρυδίκη έχει τεράστια αδυναμία στον γιο της και θέλησε να του ευχηθεί μέσα από τα social media με μία τρυφερή ανάρτηση.

Η Ευρυδίκη και ο Γιώργος Θεοφάνους μπορεί να έχουν χωρίσει από το 2000, όμως οι δυο τους έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Άγγελο.

Ο Άγγελος Θεοφάνους είχε γενέθλια και έγινε η 25 χρονών. Η τραγουδίστρια ήθελε με τον δικό της τρόπο να ευχηθεί στον γιο της και για αυτό δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο που απεικονίζει τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Άγγελο να γιορτάζουν παλαιότερα γενέθλια αλλά θέλησε να ποστάρει και μερικές φωτογραφίες που απεικονίζουν διάφορα στιγμιότυπα από την παιδική και εφηβική ηλικία του γιου της.

Δείτε το τρυφερό βίντεο.

«Χάρη σε σένα ένιωσα πώς είναι η αληθινή ευτυχία! 25 χρονών σήμερα. Μόνο χαρές και χαμόγελα να σου χαρίζει η ζωή. Σε λατρεύω Άγγελε μου! Χρόνια πολλά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Να σας θυμίσουμε, πως ο Άγγελος ήταν εκείνος που συνόδευσε στην εκκλησία την τραγουδίστρια, όταν παντρεύτηκε τον σύντροφό της Μπομπ Κατσιώνη τον Αύγουστο του 2019.

Στον γάμο της, είχε παρευρεθεί και ο Γιώργος Θεοφάνους με τη δεύτερη σύζυγό του, Βίλλυ με την οποία απέκτησε τρία ακόμα παιδιά.

Διαβάστε επίσης:

Ευρυδίκη: «Ο Μπομπ με κάνει να πιστεύω στον εαυτό μου»

Ευρυδίκη: Βαρύ πένθος για την τραγουδίστρια – Τι συνέβη

Γιώργος Θεοφάνους: Με εβδομαδιαία μουσική εκπομπή στο OPEN – Η ανακοίνωση του σταθμού!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV