Αλέξανδρος Δαβιλάς: Έτσι πήρε τον πρώτο του τηλεοπτικό ρόλο στην Επιστροφή του ΑΝΤ1

0
105

Ο ηθοποιός ο οποίος υποδύεται τον Άγη στον «Σασμό», αναφέρθηκε επίσης στο πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με αυτό τον χώρο, ενώ αποκάλυψε την άγνωστη φιλία του μπαμπά του με τον Στάθη Ψάλτη.

Στον Σασμό υποδύεσαι τον Άγη, που αναγκάστηκε να μετακομίσει από το Ρέθυμνο όταν έγιναν αντιληπτές κάποιες παράνομες πράξεις του. Θα τον δούμε ξανά στη σειρά;

Βέβαια. Ο Άγης θα επιστρέψει και θα συνεχίσει να ασχολείται με το κύκλωμα αρχαιοκοπηλίας. Όσον αφορά την Τζένη (σ.σ. η κοπέλα που βιντεοσκόπησε κατά τη διάρκεια προσωπικών τους στιγμών), δεν γνωρίζω τι θα συμβεί στη συνέχεια. Υποθέτω ότι θα υπάρξει κάποια εξέλιξη, αλλά μέχρι στιγμής στα σενάρια που έχω δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.

Γνώριζες προσωπικά κάποιον από τους ηθοποιούς της σειράς πριν συνεργαστείτε;

Με τον Γιώργο Αμούτζα και τη Μαρία Δασκαλάκη (σ.σ. που υποδύεται τη Μαίρη) ήμασταν μαζί στη σχολή.

Πότε πήρες την απόφαση να γίνεις ηθοποιός;

Ήμουν στη Β’ Γυμνασίου όταν ένας καθηγητής μου μου είπε ότι πρέπει να ασχοληθώ με την υποκριτική. Αρχισα να το σκέφτομαι λίγο και δεν άργησα να το πάρω απόφαση.

Αυτό έγινε στο πλαίσιο κάποιας σχολικής παράστασης;

Όχι, μου το είπε απλά επειδή ήμουν καραγκιόζης.

Η οικογένεια σου είχε κάποια σχέση με τον χώρο;

Δεν είχαν, αλλά ο πατέρας μου ήταν πολύ φίλος με τον Στάθη Ψάλτη, ο οποίος του είχε προτείνει να παίξει σε κάποιο παράσταση. Δεν το έκανε ποτέ. Αλλά νομίζω ότι κατά βάθος το ήθελε. Τους ανακοίνωσα στο Λύκειο ότι θέλω να γίνω ηθοποιός και δεν υπήρχε κάποια αντίδραση. Νομίζω, μάλιστα, ότι ο πατέρας μου χάρηκε.

Πόσο εύκολο ήταν για εσένα να μπεις στον χώρο της υποκριτικής;

Είμαι απλά τυχερός. Με το που τελείωσα τη σχολή με πρότειναν σε ένα κάστινγκ και έτσι έκλεισα την πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση, στην Επιστροφή του ΑΝΤ1.

Γιατί το αποδίδεις στην τύχη; Φαντάζομαι ότι είχες και το ταλέντο.

Αναφέρομαι στην τύχη και θα καταλάβεις το γιατί. Όταν πήγα στην οντισιόν για την Επιστροφή, ήταν 2.000 ηθοποιοί. Μου είχαν πει ότι με θέλουν αλλά τις επόμενες μέρες δεν με πήραν τηλέφωνο. Τους πήρα λοιπόν πίσω γιατί ήμουν μέσα στο άγχος – ήταν η πρώτη μου δουλειά και καταλαβαίνεις ότι το ήθελα πάρα πολύ. Μου είπαν: “Κοίταξε, Αλέξανδρε, σε θέλουμε αλλά δεν έχεις μπλε μάτια. Άμα βρούμε κάποιον που να σου μοιάζει λίγο αλλά με μπλε μάτια, θα τον πάρουμε”. Επειδή λοιπόν δεν βρήκαν κάποιον άλλο, πήραν εμένα και μου έβαλαν φακούς.

Πηγή:ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

H «μανούρα» του Λιάγκα με τη μαμά του Αργυρού και η αντίδραση της Φαίης: «Ντροπή… ντροπή»

Survivor: Έκπληξη τα δυο νέα ονόματα! Το ραντεβού τους με την Acun Media και η δελεαστική πρόταση

Σασμός: Ο Στρατής Χατζησταματίου στο gossip-tv: Η Νομική, το twitter και τα ανατρεπτικά spoilers

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV