Ορφέας Παπαδόπουλος: Η ηλικία, το ύψος και η κόντρα με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου

0
113

Ο Ορφέας Παπαδόπουλος είναι Έλληνας ηθοποιός και επιχειρηματίας. Τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά «Η Ζωή της Άλλης» αλλά και στα «Κλεμμένα Όνειρα».

Ο ηθοποιός πρόσφατα ξεκίνησε και μια μουσική καριέρα. Το πρώτο του single κυκλοφόρησε στις 20 Απριλίου 2019 με τίτλο «Lucid Dream».

Ηλικία

Ο Ορφέας Παπαδόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 30 Δεκεμβρίου 1986 είναι δηλαδή 35 χρονών. Ξεκίνησε την καριέρα του στην τηλεόραση σε ηλικία 18 ετών. Τότε εκείνος σπούδαζε γραφιστική.

Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα του, την τηλεοπτική σεζόν 2005-2006 εργαζόταν ως ενδυματολόγος και στυλίστρια στη καθημερινή σειρά του Mega «Απαγορευμένη Αγάπη».

Η σειρά τότε αναζητούσε έναν νεαρό ηθοποιό για ένα μικρό ρόλο. Τότε η μητέρα του, τον πρότεινε για τον ρόλο και μπήκε στη σειρά κάνοντας περισσότερα από 20 επεισόδια που ήταν η αρχική σκέψη.

Στη συνέχεια είχε μία ανοδική πορεία και συμμετείχε σε αρκετές τηλεοπτικές επιτυχίες.

Ύψος

Ο ηθοποιός πέρα από ταλαντούχος στην ηθοποιία αλλά και το τραγούδι, θεωρείται και ένας από τους πιο όμορφους στον καλλιτεχνικό χώρο.

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι ύψος έχει;

Ο Ορφέας Παπαδόπουλος είναι 1.75. Όπως είναι φυσικό ο γυναικείος πληθυσμός πίνει νερό στο όνομα του και το Instagram account του έχει γεμίσει από likes και σχόλια.

Η κόντρα με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου

Η κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του Μαυρίκιου Μαυρικίου και του Ορφέα Παπαδόπουλου έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, καθώς ο παραγωγός ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά για να λύσει τις διαφορές του με τον ηθοποιό.

Πάμε να πάρουμε όμως από την αρχή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» υποστήριξε ότι ο Ορφέας Παπαδόπουλος δεν ήθελε να εμβολιαστεί με αποτέλεσμα στη συνέχεια να νοσήσει από κορονοϊό και να θέσει σε κίνδυνο όλο τον θίασο χαρακτηρίζοντάς τον «ανεύθυνο».

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την έντονη αντίδραση του ηθοποιού, δηλώνοντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: «Φυσικά και λέει ψέματα. Όλο είναι ένα ψέμα για αυτό και σοκαρίστηκα πολύ. Στην αρχή στεναχωρήθηκα αλλά στη συνέχεια σοκαρίστηκα. Για το πως ένας άνθρωπος, ενώ είχαμε μια ομαλή συνεργασία, βγαίνει και λέει τέτοια ψέματα για μένα και με διασύρει δημόσια. Επίσης, δεν υπάρχει ταυτόχρονα κανένας έλεγχος από ένα μεγάλο κανάλι όπως το δικό σας ώστε τουλάχιστον να ενημερωθώ για να δώσω την άδεια να παιχτούν τα προσωπικά μου δεδομένα».

Και πρόσθεσε: «Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά που λέει. Δεν έχω αντικατασταθεί σε καμία παράσταση, δεν έχει αναγκαστεί να ακυρώσει καμία παράσταση εξαιτίας μου, αρνητής δεν δήλωσα ποτέ αλλά και εάν δήλωσα είναι δικαίωμα μου και δεν έχει κανένα δικαίωμα να το πει δημόσια».

Ενώ στη συνέχεια ξεκαθάρισε πώς αν δεν του ζητήσει συγγνώμη ο Μαυρίκιος Μαυρικίου θα κινηθεί νομικά.

Λίγες ώρες αργότερα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έδωσε την δική του απάντηση για ακόμη μία φορά, αναφέροντας μεταξύ άλλων:«Έχω μία από τις πιο σοβαρές εταιρίες παραγωγής και αυτή τη στιγμή δίνω δουλειά σε 80 ανθρώπους με τις παραγωγές μου και νιώθω περήφανος γι’ αυτό. Και αντί να ακούσω ένα ευχαριστώ δέχομαι λάσπη. Είπε ότι εγώ του έριξα λάσπη, αυτός την πέταξε τη λάσπη. Θα προχωρήσω σε μήνυση για να αποκατασταθεί η αλήθεια και να υπάρξει μια συνεννόηση με τον Ορφέα Παπαδόπουλο».

Τώρα αναμένουμε να δούμε αν η κόντρα αυτή θα λυθεί μεταξύ τους ομαλά ή αν θα τα πουν στο δικαστήριο.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Μαμά Μαριαλένας καταπέλτης για Λιβάνη: Μη με μπριζώνεις θα πω κι άλλα. Δεν είναι χυδαίο;

Η γιορτή της Κατερίνας Καινούργιου χωρίς τον Φίλιππο Τσαγκρίδη στο πλευρό της

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Υπήρχαν στιγμές που ανατρίχιαζα ολόκληρη, δεν μπορώ να το διανοηθώ»

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV