Το gossip-tv στην πρεμιέρα του Σοφιανού – Το δυνατό χειροκρότημα και οι επώνυμοι που βρέθηκαν εκεί

0
135

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης (1/12) η παράσταση Ολεάννα, στο θέατρο Αργώ, με τον Φίλιππο Σοφιανό και την Μαριαλένα Λιακοπούλου.

Το gossip-tv.gr δεν θα μπορούσε να λείπει από εκεί και μάλιστα όπως θα δείτε στο βίντεο που εξασφαλίσαμε, οι ηθοποιοί δέχτηκαν ένα πολύ δυνατό χειροκρότημα όσο ήταν επί σκηνής.

Ανάμεσα στους επώνυμους που είδαμε εκεί και τίμησαν τους ηθοποιούς με την παρουσία τους, ήταν ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Αιμιλία Υψηλάντη, η Μαρία Ιωαννίδου, η Τέτα Καμπουρέλη και πολλοί άλλοι.

Η Μαίρη Χρονοπούλου μάλιστα έστειλε λουλούδια καθώς δεν μπόρεσε να βρεθεί εκεί ενώ νωρίτερα είχε στείλει τις ευχές της στον Φίλιππο Σοφιανό μέσα από τα social media.

Λίγα λόγια για την παράσταση…

Ένας καθηγητής Πανεπιστημίου, ο Τζων, και μια νεαρή φοιτήτρια, η Κάρολ, με αφορμή ένα μάθημα, μπλέκονται σε ένα παιχνίδι λέξεων, παρεξηγήσεων και παρερμηνειών – σε ένα παιχνίδι εξουσίας. Ο τίτλος “ΟLEANNA” προέρχεται από ένα νορβηγικό παραδοσιακό τραγούδι το οποίο κάνει λόγο για την ουτοπία μιας ιδανικής κοινωνίας. Έτσι ακριβώς και το έργο, μέσα από τις σχέσεις εξουσίας που δημιουργούνται, επιχειρεί να διερευνήσει την “ουτοπία της πραγματικότητας”. Μέσα σε ένα πανεπιστημιακό περιβάλλον, εκ πρώτης όψεως δημοκρατικό και ελεύθερο, τοποθετεί έναν καθηγητή και μία φοιτήτρια σε μία σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ τους. Η ανάγκη και των δύο για εξουσία και ασφάλεια καθιστά αδύνατη την μεταξύ τους επικοινωνία και την αμοιβαία κατανόηση. Η ίδια η πραγματικότητα τούς παραμορφώνει σε θηρία και η επίφαση της πολιτισμένης δημοκρατίας που τους περιβάλλει, αποδεικνύεται ουτοπική.

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό: Αναβάλλεται η αποψινή πρεμιέρα του Φίλιππου Σοφιανού και αυτός είναι ο λόγος

Ο Φίλιππος Σοφιανός μιλά για όλα στο gossip-tv.gr: «Παρακαλώ να σταματήσει αυτό το αστείο…»

Η Αιμιλία Υψηλάντη στο gossip-tv:Ο Γιώργος Κιμούλης, το θέατρο και οι υψηλοί μισθοί που… δεν έλαβε

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV