Παναγιώτα Βλαντή: «Δίνεις συνεχώς εξετάσεις σε αυτήν τη δουλειά»

0
114

Η ηθοποιός μίλησε για την ηρωίδα της και για όσα την κέρδισαν σε εκείνη.

Τη φετινή σεζόν λέτε «Ασε μας ρε μαμά» ως Ρωξάνη. Τι σας «κέρδισε» περισσότερο σε αυτήν;

Είμαι ευτυχής που είμαι μέρος αυτής της δουλειάς. «Κουμπώνουν» όλα τα πράγματα ωραία και είναι κάτι που δεν συμβαίνει εύκολα. Μου άρεσε πολύ και ο ρόλος, γιατί αυτή η ηρωίδα είναι ιδιαίτερη. Είναι μια περσόνα χειμαρρώδης, δυναμική, ένας ρόλος-πρόκληση, καθώς είναι πολύ κόντρα σ’ εμένα. Είμαι κι εγώ δυναμική, αλλά δεν μου φαίνεται, εγώ τον δυναμισμό τον έχω εσωτερικά και τώρα με τον ρόλο τον εξωτερικεύω. Είναι μια γυναίκα που έχει κάνει πολλά φάουλ με τα παιδιά της, αλλά προσπαθεί να διορθώσει τα πράγματα. Είναι υπέρ της δεύτερης ευκαιρίας, όπως κι εγώ. Πιστεύω ότι πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα και από μια άλλη οπτική.

Μιλάμε για κομεντί, ένα είδος δύσκολο. Σωστά;

Πολύ σωστά. Υπάρχουν στοιχεία κωμωδίας, αλλά και στοιχεία συγκινητικά. Είναι ένα δύσκολο είδος για να κρατήσεις τις ισορροπίες, θέλει μέτρο, το παλεύουμε πολύ, αλλά νομίζω ότι το αποτέλεσμα μας δικαιώνει. Ο κόσμος μας έχει αγκαλιάσει και είναι μεγάλη μας χαρά.

Είναι, όμως, και η ζώνη των 20.00 δύσκολη…

Είναι όντως μια δύσκολη ζώνη, αλλά όλες έχουν τη δυσκολία τους. Για εμένα σημασία έχει να αρέσει η σειρά και να την ακολουθεί ο κόσμος, θεωρώ ότι η δουλειά αυτή κάνει μια πρόταση, έχει ωραίο «χρώμα», ωραία πρόσωπα, έχει ρυθμό και φρεσκάδα. Είναι και κομεντί, όπως είπαμε, που φέτος δεν συναντάμε στη μικρή οθόνη.

Το κοινό πλέον είναι πιο απαιτητικό;

Είναι δύσκολο να κερδίσεις τον κόσμο, έχει στραφεί στις πλατφόρμες, μπορεί μέσα σε δύο μέρες να δει συνεχόμενα μια σειρά. Αυτό τον απομακρύνει από την τηλεόραση, όμως εξαρτάται και από εμάς και οι δουλειές που δίνουμε, θέλει αγώνα να κερδίσουμε πίσω ιούς τηλεθεατές, αλλά πρέπει να πούμε ότι η ελληνική τηλεόραση πάει καλά.

Πάει καλά στο κομμάτι της μυθοπλασίας;

Ναι, γίνονται πολύ ωραίες δουλειές. Εχουν καλές σειρές και η κρατική τηλεόραση και η ιδιωτική. Νιώθω ευτυχής νια την εικόνα που πλέον έχουμε.

Είστε μία ηθοποιός που μετράει πολλές επιτυχίες. Νιώθετε ότι ακόμη δοκιμάζεστε;

Κι εγώ δοκιμάζομαι και όλοι μας. Όσοι έχουμε μια πορεία στην πλάτη μας, καλούμαστε να δοκιμάζουμε νέα πράγματα που μπορεί να μη μας βγουν και αυτό είναι επικίνδυνο. Μπορείς εύκολα να χαλάσεις κάτι που έχεις χτίσει. Δίνεις συνεχώς εξετάσεις σε αυτήν τη δουλειά.

Πηγή:ΤύποςTV

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει η Παναγιώτα Βλαντή: «Ήμουν 22 όταν δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση» (video)

Παναγιώτα Βλαντή για metoo: «Στεναχωρήθηκα όταν κάποιοι είπαν «γιατί τώρα» και «γιατί μιλάτε»»!

Σοκαρισμένη η Σκορδά με την Βλαντή: «Σε ηλικία 23 ετών, σε ακρόαση ήταν η σεξουαλική παρενόχληση»

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV