Χρήστος Κιούσης: Η ηλικία, η σύζυγος, τα παιδιά, η κουμπαριά με τον Κανάκη και οι Ράδιο Αρβύλα

0
102

Μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, μέλος της παρέας των Ράδιο Αρβύλα, ο Χρήστος Κιούσης αναγκάστηκε να απολογηθεί και να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας, δηλαδή ότι δεν γνώριζε τίποτα απολύτως!

O Χρήστος Κιούσης είναι στενός συνεργάτης του Αντώνη Κανάκη και τον απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1, “Ράδιο Αρβύλα” μαζί με τους: Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά και μέχρι προχθές και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Πόσα γνωρίζετε όμως γι’ αυτόν;

Μάθετε παρακάτω τα πάντα….Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα στην περιοχή της Δάφνης.Είναι 46 ετών.Μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη τον Σεπτέμβριο του 1997, για τις ανάγκες της εκπομπής «ΑΜΑΝ».

«Μετά από 21 χρόνια, έναν γάμο, τρία παιδιά κι ένα διαζύγιο, είμαι ακόμα στη Θεσσαλονίκη. Ζω όλα τα χρόνια ανατολικά, από το 2008 μέχρι τώρα στο Πανόραμα κι αυτό που μ’ αρέσει περισσότερο είναι η φύση, η ησυχία, το ότι μπορώ να έχω έστω έναν μικρό κήπο και γενικά μια καλή ποιότητα ζωής για μένα και την οικογένειά μου», είχε δηλώσει στο περιοδικό 7 Μέρες TV.

Όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει αρχαιολόγος.Επίσης ήθελε να παίξει επαγγελματικά μπάσκετ.Σπούδασε στη Σχολή Κινηματογράφου και Τηλεόρασης «Λυκούργου Σταυράκου».Είναι διευθυντής Marketing στη Σχολή ΜΜΕ & Τεχνών σε γνωστό ΙΕΚΣυμπαρουσιάζει το Ράδιο Αρβύλα και το Βινύλιο.Είναι παντρεμένος με την Χρύσα Βασσάρα.Έχει δυο παιδιά, έναν γιο και μια κόρη.Η γνωριμία και η κουμπαριά με τον Αντώνη Κανάκη

Σε συνέντευξή του στο 7 Μέρες ΤV o Χρήστος Κιούσης είχε μιλήσει για τη γνωριμία με τον Αντώνη Κανάκη που αργότερα έγιναν κουμπάροι, αλλά και για την αγάπη του για τη Θεσσαλονίκη.

Με τον Αντώνη Κανάκη γνωρίζεστε πολλά χρόνια και μάλιστα έχετε με μια έννοια συγγενέψει. Θυμάστε πώς γνωριστήκατε;

Η πρώτη «γνωριμία» δεν ήταν αμφίδρομη, μια που ήμουν τηλεθεατής των εκπομπών του όσο ακόμα ζούσα στην Αθήνα. Γνωριστήκαμε το φθινόπωρο του ’97 όταν ανέβηκα ως τεχνικός να εργαστώ στην παραγωγή του «ΑΜΑΝ». Από κει και πέρα κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι σε επαγγελματικό επίπεδο και προσωπικά μπορώ να πω ότι εξελίχτηκα και ωρίμασα μέσα από αυτήν τη συνεργασία. Το προσωπικό μέρος της σχέσης μας είναι κάτι που και οι δύο κρατάμε τελείως διαχωρισμένο. Πάντως, όταν γνωριστήκαμε είχα ακόμα μαλλιά αν θέλετε μια πιο «ευαίσθητη» προσέγγιση της ανάμνησης.

Διαβάστε επίσης:

Ράδιο Αρβύλα: Η πρώτη ανάρτηση του Κιούση μετά την απομάκρυνση του Παναγιωτόπουλου

H «απολογία» του Κιούση στην κόρη του: «Δεν θέλω να φανταστώ πώς θα αντιδρούσα ως πατέρας αν…»

Ράδιο Αρβύλα: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να «κοπεί» η εκπομπή μετά την καταγγελία για τον Παναγιωτόπουλο

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV