Κατερίνα Παπουτσάκη: «Γενικά νομίζω ότι με έναν τρόπο είμαι κουλ μαμά»

0
104

Η Κατερίνα Παπουτσάκη σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το αν υπήρξε περίοδος που ο γάμος της πέρασε κρίση.

Επίσης, η γοητευτική ηθοποιός ανέφερε αν την ενοχλούν δημοσιεύματα που ασχολούνται με την προσωπική της ζωή και πότε έκλαψε τελευταία φορά.

Υπήρξε περίοδος που ο γάμος σας κλονίστηκε και πέρασε κρίση;

Πάντα περνάς από κύματα, το θέμα είναι κατά πόσο είσαι διατεθειμένος να δουλέψεις και πόσο αισθάνεσαι ότι αξίζει τον κόπο. Πρέπει στο ζύγι που κάνεις μέσα σου, να σκέφτεται αν αυτό είναι τοξικό ή αν σου φέρνει χαρά. Όλα θέλουν δουλειά και καλή επικοινωνία για να ξεπεράσεις τις δυσκολίες.

Σας ενοχλούν τα δημοσιεύματα που ασχολούνται με την προσωπική σας ζωή; Έχετε σκεφτεί να κινηθείτε ποτέ νομικά;

Πλέον δεν ασχολούνται, αυτό συνέβαινε παλιά. Όταν κάνεις παιδιά και παντρεύεσαι, τότε όλα είναι μια χαρά. Αν το ήξερα, θα παντρευόμουν νωρίτερα.

Μια γυναίκα με τόσες ασχολίες, όπως εσείς, μπορεί να φέρνει σε ισορροπία μια οικογένεια με δυο παιδιά;

Προφανώς είναι δύσκολο και προφανώς η γυναίκα δεν είναι ευνοημένη σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία. Μια γυναίκα καριέρας για παράδειγμα, έχει μια έξτρα δυσκολία από έναν άντρα καριέρας.

Τρίτο παιδάκι, μια κόρη θα θέλατε;

Όχι ευχαριστώ, να είστε καλά. Το κεφάλαιο αυτό έκλεισε, είμαστε μια πολύ ωραία τετραμελής οικογένεια, μέχρι εκεί. Είμαι πλήρης.

Μετά τον ερχομό των παιδιών σας, ήρθατε αντιμέτωπη με την επιλόχεια κατάθλιψη;

Όχι, θήλαζα για μεγάλο χρονικό διάστημα και τα δυο μου παιδιά. Από ό,τι έχω ακούσει, ο θηλασμός βοηθάει πάρα πολύ στην καταπολέμηση της επιλόχειου κατάθλιψης.

Ως μαμά, είστε υπερπροστατευτική;

Δεν νομίζω. Δεν ξέρω βέβαια τι θα γίνει όταν τα παιδιά πάνε με το καλό στην εφηβεία. Γενικά νομίζω ότι με έναν τρόπο είμαι κουλ μαμά.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που κλάψατε;

Γενικά, είμαι πολύ κλαψιάρα. Έκλαψα και όταν πέθανε ο Μίκης Θεοδωράκης, στις συναυλίες του οποίου συμμετείχα και τον είχα ζήσει από κοντά. Ήταν υπέροχος άνθρωπος.

Τι εύχεστε;

Να είμαστε καλά, να έχουμε την υγεία μας, να φύγουμε από αυτό το τέλμα που μας έχει στοιχειώσει όλον αυτόν τον καιρό και οι άνθρωποι να ζήσουν ελεύθεροι και ευτυχισμένοι. Χωρίς μάσκες, αλλά με αγγίγματα και αγκαλιές σε ένα υγιές περιβάλλον.

Πηγή:Εγώ

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Τον Πέτρο Φιλιππίδη πάντοτε τον συνόδευαν αυτές οι φήμες»

Παπουτσάκη για Σερβετάλη: «Δε νομίζω ότι πρέπει να λιθοβολήσουμε τον Άρη» (Video)

«Αφοπλίζει» η Ρένια Λουιζίδου για Φιλιππίδη: «Απέφευγα την επαφή μαζί του»(Video)

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV