Νέοι, ελεύθεροι και ωραίοι: Οι εργένηδες της ελληνικής showbiz!

0
145

Πολλοί είναι οι Έλληνες, οι οποίοι είναι ορκισμένοι εργένηδες και ακόμα και το 2021 πήραν την απόφαση να «νοικοκυρευτούν», ή μάλλον δεν βρήκαν την κατάλληλη σύντροφο.

Είναι νέοι, είναι ωραίοι και προκαλούν ταραχή στον γυναικείο πληθυσμό, ακόμα και μέσα από ένα post τους στο Instagram, όπου τα like και τα σχόλια πέφτουν βροχή το ένα μετά το άλλο.

Είναι οι Έλληνες celebrities που έχουν κλέψει τις καρδιές μας με την ομορφιά τους και πραγματικά ανυπομονούμε να δούμε με ποια γυναίκα θα δεσμευτούν. Τους γνωρίσαμε είτε μέσα από τον χώρο του modeling είτε και από τον ρόλο τους σε μια σειρά, είτε από τα τραγούδια τους, καθώς είναι εκείνοι που δραστηριοποιούνται στον χώρο του θεάματος και ο καθένας στον τομέα του διαπρέπει.

Τον γνωρίσαμε πριν από πολλά χρόνια μέσα από τον χώρο του modeling, όπου ήταν και η πρώτη του ενασχόληση και στη συνέχεια μέσα από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικές παραγωγές, αφού τον κέρδισε εξ ολοκλήρου η υποκριτική. Είναι ένας πολύ γοητευτικός άνδρας, ο οποίος έχει κλέψει τις καρδιές πολλών γυναικών, αλλά ο ίδιος, όπως έχει δηλώσει και σε παλαιότερη συνέντευξή του, ενώ παλιά φοβόταν τη δέσμευση, πλέον είναι πιο έτοιμος από ποτέ να ερωτευτεί και να ζήσει κάτι πολύ όμορφο.

Από την στιγμή που εμφανίστηκε στο τραγούδι μέχρι και σήμερα, ο Πέτρος Ιακωβίδης έχει κλέψει τις καρδιές πολλών γυναικών, αλλά ο ίδιος παραμένει εργένης. Τα τραγούδια του είναι άκρως ρομαντικά και αισθαντικά και έχουν προκαλέσει πληθώρα συναισθημάτων. Ο όμορφος τραγουδιστής με τα γαλαζοπράσινα μάτια παραδέχεται ότι θέλει να ερωτευτεί και είναι έτοιμος για έναν νέο πολυτάραχο έρωτα.

Τον γνωρίσαμε μέσα από τηλεοπτικούς του ρόλους, με κυριότερο εκείνο στο σίριαλ «Της Αγάπης μαχαιριά». Μετά από τον χωρισμό του με την Χρύσα Καλπάκη, ο Ιωσήφ Μαρινάκης είναι πλέον και πάλι ελεύθερος και έτοιμος να ερωτευτεί και πάλι. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του, είχε δηλώσει πως δεν είναι ευτυχισμένος όταν είναι μόνος του και ότι μόνο με την συντροφικότητα μπορεί να βιώσει την ευτυχία.

Μέσα από τη σειρά «Είσαι το Ταίρι μου» και «Εραστής δυτικών προαστίων» αγαπήσαμε τον Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος μάλιστα είναι ακόμα ελεύθερος και έτοιμος για νέες περιπέτειες. Είναι ριψοκίνδυνος και λατρεύει την περιπέτεια, καθώς του αρέσουν τα extreme πράγματα στην καθημερινότητα, αλλά και οι εκπλήξεις.

Ο νικητής του πρώτου κύκλου του Survivor, προκαλούσε “εγκεφαλικά” στον γυναικείο πληθυσμό κάθε φορά που αγωνιζόταν και όταν κέρδισε τη πρώτη θέση μάλιστα, εκεί ήταν που έγινε πραγματικά χαμος. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ή αλλιώς “Ντάνος” είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς Έλληνες, που ακόμα είναι εργένης και έτοιμος για κάτι καινούριο.

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της γενιάς του και τα τραγούδια του είναι άκρως ερωτικά και όταν τα ακούμε, το μόνο σίγουρο είναι ότι μας προκαλούν συναισθήματα. Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ένας από τους πιο διάσημους Έλληνες εργένηδες, ο οποίος έχει εκφραστεί πολλές φορές για τον έρωτα και την αληθινή αγάπη, δίνοντας στις γυναίκες και τα κατάλληλα hints, για να τον κατακτήσουν.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της ελληνικής showbiz:

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Ιακωβίδης: «Άστο»: Η νέα του επιτυχία μόλις κυκλοφόρησε και προκαλεί πανικό!

Βίκυ Κάβουρα: «Θα έδινα μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση μου με τον Νίκο Οικονομόπουλο»

Γιάννης Σπαλιάρας: «Ό,τι και να λένε στα πάνελ, εγώ έπαιξα στο Netflix» (Video)

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV