Ταμίλα Κουλίεβα: «Έχω μέσα μου 2022 ευχές για όλους μας»

0
144

Η Ταμίλα Κουλίεβα εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός είναι και μία πολύ γοητευτική γυναίκα.

Η ίδια μίλησε για τη σχέση της με τον χρόνο, για το πώς φροντίζει την εικόνα της και για το αν οι φετινές γιορτές προμηνύονται πιο φωτεινές.

Ποιο είναι το βασικό ελληνικό χαρακτηριστικό σου;

Νομίζω, η σχέση με το χρόνο. Έχω μια σχετική πειθαρχία, αλλά υπάρχει πάντα ένα παραθυράκι. Αυτό το υπέροχο, ηλιόλουστο κλίμα άλλωστε μας δίνει την άδεια να κάνουμε τα πράγματα λίγο πιο αργά, χαλαρά και ράθυμα. Μπορεί να αποζητάμε τη χρονική συνέπεια που δείχνουν άλλοι ευρωπαϊκοί λαοί, αλλά είναι ένα στοιχείο που λατρεύω στην Ελλάδα. Είμαστε ακόμη πιο χαλαροί.

Γενικότερα, ποια είναι η σχέση σου με το χρόνο;

Προς το παρόν, καλή. Πολλές φορές νιώθω σαν να είμαι στην αρχή μου. Παρότι ανακαλώ επαγγελματικές ή προσωπικές αναμνήσεις, έχω διάθεση να κάνω πάρα πολλά πράγματα. Νιώθω πως βρίσκομαι στην καλύτερη στιγμή της ζωής μου, έχω ωριμότητα, εμπειρία και όρεξη.

Το θέατρο σου λείπει;

Αν πω όχι, θα φανώ προκλητική; Ο κινηματογράφος είναι η πρώτη μου αγάπη, αυτόν σπούδασα, από αυτόν ξεκίνησα. Είμαι σε δύο δουλειές αυτή την περίοδο, μία τηλεοπτική και μία κινηματογραφική, που με καλύπτουν πλήρως. Αυτό δεν σημαίνει ότι παραμελώ το θέατρο, περιμένω κάτι που θα με εκφράζει απόλυτα. Έχω στο μυαλό μου σχέδια που θέλω να πραγματοποιήσω στο θέατρο. Επίσης, όταν παρακολουθώ ως θεατής μια ωραία παράσταση, γεννιούνται μέσα μου η έλλειψη του θεάτρου και η διάθεση να δουλέψω πάνω στη σκηνή.

Θα μας πεις ένα από αυτά τα μελλοντικά σχέδιά σου;

Είναι αρκετά και θα αναφέρω ένα. Φέτος είναι το Έτος Ιστορίας Ελλάδας – Ρωσίας και ετοιμάζω μια σχετική συμπαραγωγή, μια γέφυρα πολιτισμού.

Τον εαυτό σου πώς τον φροντίζεις;

Προσπαθώ να κάνω πράγματα για μένα. Το βασικό τρίπτυχο φροντίδας είναι ομοιοπαθητική – βελονισμός – γιόγκα.

Και την εικόνα σου;

Η εικόνα μου είναι αυτό που αισθάνομαι, και το τρίπτυχο που ανέφερα με βοηθά να αισθάνομαι καλά. Το δέρμα μου το οφείλω κατ’ αρχάς στη μητέρα μου κι εγώ του προσφέρω μια βασική περιποίηση, τίποτα ακραίο. Σε ό,τι αφορά τα ρούχα, το σημαντικότερο για μένα είναι να φορώ ό,τι με κάνει επίσης να αισθάνομαι καλά.

Τα φετινά Χριστούγεννα προμηνύονται πιο φωτεινά;

Κάθε χρόνο το πιστεύουμε αυτό. Έχω μέσα μου 2022 ευχές για όλους μας, για τον καθένα μας, ευχές που θέλει κάθε άνθρωπος να πραγματοποιηθούν, ευχές που θα μας κάνουν ευτυχισμένους.

Πηγή:Hello

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Παπαγεωργίου: Αυτή ήταν η πιο δύσκολη σκηνή στη Σκοτεινή θάλασσα

Ταμίλα Κουλίεβα: «Αναρωτιέμαι πώς θα ήταν να μπορούσα να παίξω στη μητρική μου γλώσσα»

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV