Big Brother: Νίκος Τακλής: «Με την Ευδοκία ο ένας κρατούσε το χέρι του άλλου και προχωρούσαμε»

0
118

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλα και εννοείται για την Ευδοκία Τσακγλή.

Κάποιες μέρες πλέον μετά τον τελικό, έχεις συνειδητοποιήσει ότι είσαι ο μεγάλος νικητής;

Προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, περισσότερο για όλη την αγάπη και τη στήριξη που είχε ως εξέλιξη το παιχνίδι και για το γεγονός ότι φτάσαμε μέχρι το τέλος μαζί με την Ευδοκία..

Πώς πήρες την απόφαση να δηλώσεις συμμετοχή; ,

Είχε να κάνει με ένα σύνολο πραγμάτων. Λόγω και του κορονοϊού υπήρχε πάρα πολύς χρόνος απραξίας, χρόνος για να σκεφτείς. Ήθελα να κάνω και κάτι διαφορετικό. Σημαντικοί παράγοντες ήταν και το έπαθλο και η εμπειρία. Μου άρεσε το γεγονός ότι θα δοκιμαζόμουν σε κάτι κόντρα σε μένα, ήθελα να δω πώς θα ήταν η συμβίωση με ανθρώπους που δεν γνώριζα.

Είπες ότι ήταν κάτι κόντρα σε σένα. Πώς προσαρμόστηκες στο γεγονός ότι είχες συνέχεια τις κάμερες από πάνω σου;

Η αλήθεια είναι ότι είμαι ένας άνθρωπος που δεν είχε ποτέ σχέση με τη δημοσιότητα για να μου είναι πιο οικείο όλο αυτό. Και γι’ αυτό ακριβώς το έβρισκα ενδιαφέρον, επειδή θα γνώριζα κάτι που δεν το είχα γνωρίσει ποτέ. Η αλήθεια όμως, είναι ότι στην αρχή ήταν όντως πολύ δύσκολα. Γύρω στη δεύτερη εβδομάδα, όταν έφυγε ο Στέφανος, ένιωσα ότι έμενα μόνος μου. Τότε ήμουν πολύ κοντά στο να αποχωρήσω από το παιχνίδι. Αλλά δεν πέρασε πολύς καιρός, ήρθα κοντά με την Ευδοκία και μετά δεν ξαναπέρασε αυτό από το μυαλό μου.

Η προσαρμογή, λοιπόν, ήρθε από τη δεύτερη εβδομάδα και μετά.

Προσαρμογή στο πώς είχε αλλάξει η ζωή μου, στο ότι είχα αφήσει τη δουλειά μου και σε όλα αυτά. Από εκεί και πέρα, άρχισα να είμαι καλά, να βρίσκω τα πατήματά μου.

Τι ήταν πιο δύσκολο τις πρώτες ημέρες μέσα στο σπίτι;

Τα πάντα, από το πιο απλό ως το πιο πολύπλοκο. Η αλλαγή της καθημερινότητας, η αλλαγή του τρόπου ζωής, το να αποδεχθείς ότι δεν θα έχεις επικοινωνία με κανέναν από τους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για σένα, ότι δεν θα πας στη δουλειά σου, ότι δεν θα κάνεις τα πράγματα που έκανες. Όλα αυτά, μαζί με το γεγονός ότι έπρεπε να προσαρμοστείς στη ζωή με ανθρώπους με τους οποίους μπορεί να μη συμφωνούσες σε πολλά, συντελούσαν στη δυσκολία. Ξαφνικά, αλλάζουν όλα. Και βέβαια το γεγονός ότι υπήρχαν παντού κάμερες.

Ουσιαστικά, η Ευδοκία ήταν αυτή που σε βοήθησε… Όπως τη βοήθησες κι εσύ όταν είχε μπει στο μάτι του κυκλώνα από τους συμπαίκτες σας.

Ο ένας στήριζε τον άλλον, γι’ αυτό και δυνάμωσε η σχέση μας. Ο ένας κρατούσε το χέρι του άλλου και προχωρούσαμε. Και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό.

Περίμενες ότι σε ένα τέτοιο παιχνίδι θα έβρισκες έναν άνθρωπο με τον οποίο θα κολλούσες τόσο πολύ;

Για να είμαι ειλικρινής, όχι. Από την άλλη, δεν είμαι και απόλυτος, γιατί αυτή εκεί μέσα ήταν η ζωή μας. Ίσως κι εγώ να χρειάζομαι λίγο περισσότερο χρόνο για να δεθώ με έναν άνθρωπο και να έρθω πιο κοντά. Αυτός είναι και ο λόγος που έχω πολύ δυνατές φιλίες οι οποίες έχουν κρατήσει χρόνια. Σχέσεις που απαιτούν χρόνο κι έχουν δοκιμαστεί σε πάρα πολλά πράγματα. Γι’ αυτό δεν ήξερα και δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να δεθώ τόσο γρήγορα με έναν άνθρωπο, καθώς κάτι τέτοιο για μένα απαιτεί χρόνο. Όμως, εκεί μέσα ήταν ο δικός μας κόσμος και δεν έλειπαν οι δύσκολες καταστάσεις, όπως συμβαίνει και στη ζωή. Και βέβαια, είχαμε άπειρο χρόνο για να ανακαλύψουμε ανθρώπους. Όπως είχαμε πει, μια μέρα μέσα στο σπίτι του «Big Brother» ισοδυναμούσε με μία εβδομάδα στην έξω ζωή. Οπότε, εντέλει, έγινε και είμαι χαρούμενος για αυτό.

Πρέπει να ένιωθες άβολα όταν στα live σε ρωτούσαν διαρκώς για τη σχέση σας και γιατί δεν κάνεις το παραπάνω βήμα…

Δεν το είχα κρύψει. Πάντα, βέβαια, οι ερωτήσεις γίνονταν με καλή πρόθεση, οπότε όσο κυμαίνονταν σε τέτοια πλαίσια, δεν είχα πρόβλημα. Γενικά είμαι άνθρωπος που δεν μιλάει πολύ για τα προσωπικά του και αυτό μπορεί να με έφερνε σε αμηχανία, αλλά πάντα το έπαιρνα καλοπροαίρετα.

Το «Big Brother» άλλαξε τον τρόπο που βλέπεις κάποια πράγματα;

Θεωρώ ότι σίγουρα πήρα πάρα πολλά από αυτή την εμπειρία. Γενικότερα, ως Νίκος δεν νομίζω ότι έχω αλλάξει. Είχα πάντα συγκεκριμένες απόψεις στο πώς βλέπω κάποια πράγματα, αλλά σίγουρα έμαθα πάρα πολλά μέσα από τις καταστάσεις που κλήθηκα να αντιμετωπίσω. Θετικά πάντα, ειδικά στο κομμάτι των ανθρώπινων σχέσεων, είπε ο Νίκος Τακλής στο 7 μέρες TV.

Διαβάστε επίσης:

Ο νικητής του Big Brother είναι ερωτευμένος! Το δημόσιο «σ’ αγαπώ» της Ευδοκίας και η κοινή φωτό!

Ελένη Μενεγάκη: Η επική ατάκα για την γκάφα του Γκουντάρα στον τελικό του Big Brother (Video)

Η τεράστια αλλαγή πρώην παίκτριας του Big Brother – Είναι μια άλλη! Εσύ την αναγνωρίζεις;

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV