Νεκρός σε τροχαίο ο αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού – Είχε λάβει μέρος στο The Wall

0
91

Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (13-01) στην Παραλιακή, στο ύψος των Αλκυονίδων, στα σύνορα Γλυφάδας και Βούλας με νεκρό τον 45χρονο οδηγό.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός ο οποίος σκοτώθηκε ακαριαία είναι ο αδερφός της βουλευτού Κατερίνα Μονογυιού, Τζώρτζης ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο για πρώτη φορά σήμερα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο όχημα επέβαινε και η σύζυγός του άτυχου οδηγού, η οποία είναι τραυματισμένη και μεταφέρθηκε άμεση στο νοσοκομείο. Ο 45χρονος οδηγός της Ferrari το 2003 είχε λάβει μέρος στο The Wall.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός συμμετείχε στο παιχνίδι, The Wall που παρουσίαζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και είχε ζήσει έναν παράφορο έρωτα με την καλλονή Σίσσυ Γιαννακοπούλου!

«Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως απορώ πως πήγε και κλείστηκε μέσα, εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι», είχε πει το 2020 η Κατερίνα Μονογυιού σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show.

Αργότερα φυσικά έκανε την δική του οικογένεια με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήταν πατέρας δυο παιδιών.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV