Κατερίνα Δημητρόγλου: Βόλτα με την 5 μηνών κόρη της με απίθανο στιλ και look που θα ζηλέψεις

0
74

Η Κατερίνα Δημητρόγλου είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ καθώς εδώ και λίγους μήνες κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.

Η δημοφιλής ηθοποιός απέκτησε πρόσφατα μια κόρη και πλέει σε πελάγη ευτυχίας και μπορεί οι αναρτήσεις που κάνει πλέον στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, όταν αποφασίζει να ποστάρει κάτι, αυτό πλέον έχει να κάνει με την κόρη της.

Πριν από λίγες ημέρες, μαμά και κόρη πήραν τους δρόμους και παρά το κρύο απόλαυσαν τη βόλτα τους.

«Εμείς σήμερα γιορτάζουμε! Του χρόνου επίσημα και φέτος επειδή έτσι θελουμε! Πρωτομηνιά και πρωτοχρονιά! Καλό μήνα και χρόνια πολλά σε όλους όσοι γιορτάζουν! Να έχουμε μια όμορφη χρονιά❤️», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της η Κατερίνα Δημητρόγλου.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως λίγες ώρες αφότου είχε γεννήσει είχε γράψει στα social media:
«Έχω ερωτευτεί…. Απερίγραπτα πολύ και έντονα… Κλαίω και μόνο που σε κοιτάζω… Σε κρατάω στην αγκαλιά μου και λιώνω… Σε χαζεύω με τις ώρες…
Καλωσήρθες στον κόσμο μας μικρή μας λιονταρίνα ❣️Τα πράγματα δεν είναι εύκολα και είσαι ήδη ηρωίδα. Θα κάνω τα πάντα για να φωτίσω το δρόμο σου… Θα σου κρατάω το χέρι για όσο το έχεις ανάγκη… Και θα σε κάνω δυνατή για να αντέχεις τα πάντα. Και ελεύθερη… Ναι, θέλω να είσαι ένα ελεύθερο πουλί. Και θα είμαι πάντα κάπου εκεί κρυμμένη να σε προσέχω».

Δες την ανάρτησή της και όλες τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Δημητρόγλου: Η κόρη της έγινε 2 μηνών και οι φωτό της είναι υπέροχες (Photos)

Κατερίνα Δημητρόγλου: Η πρώτη φώτο αγκαλιά με την κόρη της – «Κλαίω και μόνο που σε κοιτάζω…»!

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός μόλις έγινε μαμά – Οι πρώτες εικόνες από το μαιευτήριο!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV