Άννα Ανδριανού: Η ηλικία, ο σκηνοθέτης σύζυγος και πλάνα από το υπέροχο σπίτι της

0
116

Η Άννα Ανδριανού είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς -και όχι μόνο- της γενιάς της.

Γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 1953 άρα είναι 69 ετών. Εδώ και αρκετά χρόνια έχει βρει το άλλο της μισό στο πρόσωπο του σκηνοθέτη Γιάννη Μπότση.

«Θα μπορούσα να πω πολλά για την αλληλοεκτίμηση, τον αλληλοσεβασμό, το μοίρασμα, την ειλικρίνεια, τη διάθεση τους ενός να μπει στα παπούτσια του άλλου. Αλλά ίσως όλα αυτά να μην ήταν αρκετά αν δεν υπήρχε κάτι δυνατό και μεγάλο ανάμεσα μας: Μια αληθινή αγάπη κι ένας βαθύς έρωτας, που συνεχώς ανανεώνεται. Οι καρδιές μας χτυπούν μαζί κι αυτό είναι ένα θαύμα που το προσέχουμε και οι δυο σαν τα μάτια μας», έχει δηλώσει στο παρελθόν για τον σύζυγό της που είναι το άλλο της μισό.

Η ίδια, έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να βρίσκεται στην επικαιρότητα αλλά να απασχολεί μόνο με τη δουλειά της και ποτέ για την προσωπική της ζωή, ενώ τόσο εκείνη όσο και ο Γιάννης Μπότσης είναι πολύ προσεκτικοί στο τι βγαίνει στα ΜΜΕ γι’ αυτούς και κρατούν πολύ χαμηλό προφίλ.

Πρόσφατα, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη της Ελένης Μενεγάκη στο Mega, άνοιξε το σπίτι της και είδαμε πλάνα μέσα από αυτό.

Η βιβλιοθήκη της είναι μία από τις αγαπημένες γωνίες του σπιτιού της και έχει πάρα πολλά βιβλία ενώ ως φιλόζωη μας έδειξε και το σκυλάκι της.

Δείτε πλάνα μέσα από το σπίτι της στη gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Άννα Ανδριανού: «Εγώ δεν ήθελα και ποτέ να κάνω παιδιά» (Video)

Η Άννα Αδριανού στο gossip-tv: «Να έχουμε αγάπη και υγεία πάνω από όλα»

Άννα Αδριανού: «Η Μαλβίνα όταν αρρώστησε δεν μου το είπε για να μην ανησυχήσω»

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV