Αντώνης Λουδάρος: «Σοκαρίστηκα και αηδίασα με τις καταγγελίες εις βάρος συναδέλφων»

0
90

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του σχολίασε επίσης τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου και αν μια συντροφική σχέση είναι απαραίτητη για την προσωπική του ευτυχία.

-Τι φοβάστε;

Με φοβίζει πολύ η ανημπόρια. Το να πρέπει να αφεθώ στην καλοσύνη των ξένων. Φοβάμαι το να μην μπορώ να αυτό εξυπηρετηθώ.

-Τι σας δίνει δύναμη;

Η πίστη στη δύναμη της ψυχής μου. Δηλαδή βλέπω να συμβαίνουν διάφορες δυσκολίες, αλλά εγώ παραμένω ήρεμος και απεχθάνομαι τον πανικό. Η πίστη στη δύναμη του ανθρώπου. Βεβαίως έχω και θρησκευτική πίστη. Έχω έναν αγαπημένο μου Άγιο, με τον οποίο συνομιλώ όταν χρειάζεται, τον Άγιο Φανούριο. Είναι μια πολύ προσωπική, δική μου σχέση και τον νιώθω σαν τον αόρατο φίλο μου, όπως είχαμε όταν είμασταν παιδιά. Ζητάω την προστασία του και παίρνω δύναμη.

-Αναφορικά με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, σοκαριστήκατε από τη σοβαρότητά τους;

Σοκαρίστηκα και αηδίασα με τις καταγγελίες εις βάρος συναδέλφων. Μπορεί να γνωρίζεις ότι υπάρχουν δύσκολοι χαρακτήρες, αλλά δεν μπορείς να φανταστείς το μέγεθος. Αν δε, αποδειχτεί ότι αυτοί οι άνθρωποι τα έχουν κάνει όλα αυτά, γιατί αυτό θα το αποφασίσει το δικαστήριο όχι εγώ, είναι πραγματικά αηδιαστικά ο τρόπος και το μέγεθος. Υπάρχει πολλή σαπίλα γενικά. Δυστυχώς ο άνθρωπος κρύβει ένα τέρας μέσα του.

-Μια συντροφική σχέση είναι απαραίτητη για την προσωπική σας ευτυχία;

Είναι ωραίο να μοιράζεσαι τη ζωή, τα όνειρα και τα θέλω σου. Είναι σημαντικό να έχεις ένα χέρι να κρατήσεις. Δεν έχει βέβαια μόνο ροζ κομμάτι, έχει και όλο το άλλο της κατανόησης, του σεβασμού και πολλές γκρίζες περιοχές. Είναι όμως πολύ σημαντική η συντροφικότητα. Άνθρωπο που δεν έχει σχέσεις στη ζωή του να τον φοβάσαι…

Πηγή:Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

Αντώνης Λουδάρος: Η εμφύτευση μαλλιών, τα κιλά και η ηλικία – Η απίστευτη ατάκα on air του Λιάγκα!

Ξέσπασε ο Λουδάρος: «Ναι ρε φίλε τώρα το θυμήθηκαν, να βάζουμε τη γλώσσα μας στο μυαλό μας» (Video)

Λουδάρος: «Υπάρχουν κάποιοι στους οποίους δεν θέλω να λέω ούτε καλημέρα»

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV