Ντόρα Μακρυγιάννη: «Θα ήθελα να κάνω κωμωδία ή ένα καθαρά αστυνομικό»

0
120

Η Ντόρα Μακρυγιάννη σε συνέντευξή που παραχώρησε μίλησε για το επόμενο βήμα που θα ήθελε να κάνει μετά τον Ήλιο, την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 στην οποία πρωταγωνιστεί.

Είναι εύκολο το γεγονός ότι βρίσκεσαι μακριά από την οικογένεια και τους φίλους σου μιας και όλα αυτά τα χρόνια ζεις και εργάζεσαι στην Αθήνα;

Με την οικογένειά μου δεν έχω κανένα πρόβλημα, γιατί είμαστε πολύ αγαπημένοι και δεμένοι. Όπως και με τους φίλους μου. Βέβαια, εκείνοι δεν θα σου πουν το ίδιο, γιατί έχουν παράπονα. Γενικά δεν έχω χρόνο να τους βλέπω. Μπορεί, για παράδειγμα, να έχω κανονίσει κάτι και ξαφνικά να έχω τελειώσει από τη δουλειά, να είμαι πολύ κουρασμένη και να το αναβάλω. Ή να κανονίσω να συναντηθώ μαζί τους, που αυτό σημαίνει ότι θα χάσω χρόνο από το να διαβάσω για την επόμενη μέρα ή από τον ύπνο μου. Επειδή κάνω καθημερινό σίριαλ τέσσερα χρόνια, μου έχει λείψει λίγο η παλιά μου ζωή, η καθημερινότητα που είναι λίγο πιο ήρεμη και το να μπορώ να έχω περισσότερο χρόνο για μένα.

Θα ήθελες το επόμενο βήμα σου, μετά τον «Ήλιο», να ήταν σε κάποια καθημερινή σειρά και πάλι;

Όχι! Είναι το τελευταίο καθημερινό που κάνω. Όχι στην καριέρα μου στην τηλεόραση, αλλά τουλάχιστον για λίγο καιρό. Πρέπει να μαζέψω ξανά δυνάμεις. Τώρα που κάνω και το θέατρο, που το αγαπάω πολύ, παράλληλα μετά γυρίσματα της σειράς, λέω ευτυχώς που έχω καλό ανοσοποιητικό και γερό οργανισμό, γιατί αλλιώς δεν θα τα κατάφερνα. Δεν θέλω πια να μου στερεί πολλά πράγματα που θέλω να κάνω στη ζωή μου. Τα πρώτα δύο χρόνια στη «Γυναίκα χωρίς όνομα» δεν μπορούσα να κάνω καθόλου θέατρο. Θέλω περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μου, να κάνω γυμναστική χωρίς την πίεση του χρόνου ή να κάνω πάλι χορό, που λατρεύω, αλλά και κάποια πράγματα που μου έχουν λείψει πολύ.

Ιδανικά, ποιο θα ήθελες να είναι το επόμενο βήμα μετά τον «Ήλιο»;

Θα μου άρεσε πάλι μια ωραία και ποιοτική τηλεοπτική δουλειά. Θα ήθελα να κάνω κωμωδία ή ένα καθαρά αστυνομικό. Πάντως, όχι δράμα και όχι να υποδυθώ πάλι τη μαμά. Είμαι, τηλεοπτικά, τέσσερα χρόνια μαμά και είμαι 30 ετών.

Πηγή:MYTV

Διαβάστε επίσης:

Κι άλλο «θύμα» του κορονοϊού: Θετική η Ντόρα Μακρυγιάννη

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Θα ήθελα η επόμενη δουλειά να είναι μία κωμική σειρά»

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Μου ήρθαν οι ευκαιρίες, τις «άρπαξα» και δούλεψα σκληρά»

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV