Survivor: Άσπα Πρεδάρη: Η ηλικία και ο γοητευτικός σύντροφός της που έχει δηλώσει συμμετοχή κι αυτός

0
130

Survivor: Η Άσπα Πρεδάρη έχει γίνει γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Η όμορφη μαχήτρια έχει συζητηθεί αρκετά και έχει κλέψει τις εντυπώσεις μέσα στο παιχνίδι, όμως, στην έξω ζωή, την κανονική δηλαδή, δεν περνάει τις δυσκολίες του Άγιου Δομίνικου και περνά φανταστικά, έχοντας στο πλευρό της και τον κούκλο σύντροφό της.
Η Άσπα είναι 23 ετών και έχει από πολύ μικρή ηλικία το δικό της γυμναστήριο ενώ ταυτόχρονα διατηρεί και κέντρο αισθητικής. Νιώθει γεννημένη για την τηλεόραση και αν πολλοί θεωρούν ότι το σώμα της και η φυσική της κατάσταση θα είναι τα ατού της στο Survivor κάνουν λάθος. Η ίδια μπαίνοντας στο παιχνίδι δήλωνε πως οι μαγειρικές της ικανότητες θα ήταν αυτές που θα την βοηθούσαν πιο πολύ από όλα!

Δηλώνει δεσμευμένη και πολύ ερωτευμένη και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που «αλιεύσαμε» στα social media, αυτό πραγματικά ισχύει.

Η ίδια, έχει μοιραστεί κατά καιρούς φωτογραφίες με τον γοητευτικό της σύντροφο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και φαίνονται full in love.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως από την πρώτη κιόλας ημέρα που βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο, αναφέρθηκε στον αγαπημένο της.
«Ισχύει ότι έχει δηλώσει και ο φίλος μου συμμετοχή. Όχι απλά θα ήθελα να έρθει, αλλά μπορεί να φύγω και μαζί του. Το ότι μου λείπει είναι ο πρώτος από τους δύο παράγοντες που θα με δυσκολέψει πιο πολύ από όλα. Το ένα είναι ο Θωμάκος που θα μου λείψει πάρα πολύ και το άλλο το κρύο που θα με δυσκολέψει», είχε πει.

Δείτε κοινές φωτογραφίες τους στη gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV