Καληφώνη: Η κοινή εμφάνιση με τον Κυριάκου μετά το χωρισμό και τις φήμες για νέα σχέση

0
103

Μπορεί η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Κωνσταντίνος Κυριάκου μετά από τέσσερα χρόνια να έδωσαν τέλος στη σχέση τους, ωστόσο οι νέες κοινές φωτογραφίες επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα του μοντέλου πως διατηρούν πολύ καλές σχέσεις μετά το χωρισμό!

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να περπατούν μαζί στη Γλυφάδα και έδειχναν να έχουν ξεπεράσει πλέον το πρώτο επίπονο στάδιο του χωρισμού αφού όπως και η ίδια έχει πει:

«Χωρίσαμε μόνο ως ζευγάρι, αυτό λέω συνέχεια. Με τον Κωνσταντίνο έχουμε μια άψογη σχέση. Εννοείται έγιναν τα unfollow γιατί υπήρχαν τσακωμοί στην αρχή. Επιτέλους έχουμε μια άψογη σχέση γιατί υπάρχουν αληθινά συναισθήματα, γιατί υπάρχει αγάπη πάρα πολλή γι’ αυτόν τον άνθρωπο και από κείνον για μένα. Υπάρχει τεράστιος σεβασμός, ήταν ένα τεράστιο κομμάτι στη ζωή μου, πέντε χρόνια κοντά ήμασταν μαζί. Οπότε δύσκολα μπορώ να τον βγάλω κι από τη ζωή μου. Φανταστείτε είναι ακόμη στην καθημερινότητά μου, έχουμε ακόμη κοινές δραστηριότητες μαζί και καφέ θα πιούμε μαζί».

Σε μια τέτοια στιγμή τους «τσάκωσε» και ο φωτογραφικός φακός.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα κυκλοφορήσαν φήμες πως η όμορφη Γαρυφαλλιά έχει έρθει πολύ κοντά με τον Γιώργο Λιβάνη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν και έδειξαν ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ενός νέου βίντεο κλιπ του τραγουδιστή για το τραγούδι «Όσα έχω ζήσει».

Στο βίντεο κλιπ βλέπουμε τους δυο τους σε τρυφερές στιγμές μιας και υποδύονται ένα ερωτευμένο ζευγάρι.

Διαβάστε επίσης

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV