Ένας ακόμη ηθοποιός διώκεται για βιασμό κατά συρροή

0
94

Ποινική δίωξη σε βάρος πέμπτου ηθοποιού για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή

Πρόκειται για ηθοποιό που έκανε καριέρα στις ΗΠΑ και η υπόθεσή του ήρθε στο φως στο πλαίσιο του κινήματος #metοo στον καλλιτεχνικό χώρο. Η Εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του ηθοποιού μετά τις καταγγελίες τεσσάρων γυναικών, μεταξύ των οποίων, δύο αδελφές.

Σε βάρος του ηθοποιού έχουν καταθέσει μηνύσεις συνολικά τέσσερις γυναίκες οι οποίες καταγγέλλουν ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά.

Μάλιστα, οι δυο γυναίκες αναφέρουν ότι ήταν ανήλικες τον χρόνο που φέρονται να τελέστηκαν οι πράξεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από την εισαγγελική έρευνα που προηγήθηκε της δίωξης προκύπτει μεγάλος αριθμός καταγγελιών σε βάρος του κατηγορούμενου ηθοποιού καθώς η δράση του φέρεται να ξεκινά το 2008 και να εκτείνεται έως το 2015. Επιπλέον, φέρονται να καταγράφονται στην δικογραφία μαρτυρίες και άλλων γυναικών που κάνουν λόγο κακοποιητική δράση.

Μάλιστα, η μικρότερη αδελφή, καταγγέλλει ότι το 2012 οδηγήθηκε σε ψυχικό τέλμα και αδιέξοδο, μη μπορώντας να αντέξει άλλο τα όσα βίωνε στα χέρια του μηνυόμενου ηθοποιού. Η κοπέλα περιγράφει ότι υπέστην κακοποίηση από το συγκεκριμένο πρόσωπο, όχι μόνο σεξουαλική αλλά και ψυχολογική. Επίσης, στα δικόγραφα που έχουν καταθέσει στην εισαγγελία οι δυο αδελφές εκφράζουν τη βεβαιότητά τους ότι ο ηθοποιός έχει κακοποιήσει και άλλα γυναίκες.

Ο ηθοποιός στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης κλήθηκε για ανωμοτί εξηγήσεις και αρνήθηκε όσα του αποδίδονται και ισχυρίστηκε ότι οι καταγγέλλουσες τον είχαν ερωτευτεί. Ακολούθησε και νέος συμπληρωματικός κύκλος καταθέσεων των θυμάτων που επέμειναν πως ό,τι έγινε ήταν με τη βία και χωρίς τη συναίνεση τους.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV