Σασμός: Δείτε πόσους followers πήρε η Ευθαλία Παπακώστα μετά την είσοδό της στη σειρά!

0
133

Ο Μανόλης την ερωτεύτηκε τρελά και δεν έδειξε να τον νοιάζει καθόλου μα καθόλου που αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα με την όρασή της.
Ο ρόλος της Κλαίρης στη σειρά Σασμός είναι απαιτητικός αλλά το ταλέντο της Ευθαλίας Παπακώστα είναι τεράστιο, παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Η ίδια, έχει πάρει μέρος σε τηλεοπτικές σειρές και παραστάσεις. Είχε γεννηθεί στην Αμερική και επέστρεψε στην Ελλάδα ως βρέφος τριών εβδομάδων.

Η ίδια είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι έζησε παιδικά χρόνια γεμάτα ένταση, έχοντας μάλιστα να αντιμετωπίσει την απώλεια της μητέρας της από μικρό παιδί.

«Μεγάλωσα σε πολύ μοναχικό σπίτι, ένιωθα μοναξιά. Βαριόμουν όταν ήμουν παιδί. Έχασα τη μαμά μου πολύ μικρή και ο μπαμπάς μου ήταν αρκετά απών. Είχα πολύ χρόνο με τον εαυτό μου και πολύ δραστήριο μυαλό. Κάτι έπρεπε να το κάνω. Είδα πολλά πριν από τα έξι μου. Έζησα δραματικές καταστάσεις: νοσοκομεία, καβγάδες. Δεν ήταν τίποτα ρόδινο. Και μεγάλους έρωτες επίσης!», είχε πει η ίδια.

Παρά το γεγονός λοιπόν ότι ο ρόλος της προκάλεσε αίσθηση και αγαπήθηκε αμέσως από το τηλεοπτικό κοινό, δεν θα λέγαμε ότι η ηθοποιός είχε και τεράστια απήχηση στο Instagram καθώς οι followers της δεν αυξήθηκαν και πολύ.

Δείτε πόσους είχε πριν προβληθεί το πρώτο επεισόδιο με εκείνη και πόσους έχει τώρα, στη gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV