Eurovision 2022: Είναι επίσημο! Την Πέμπτη 10 Μαρτίου η παρουσίαση του ελληνικού τραγουδιού

0
118

Είναι επίσημο! Στις 12 Μαρτίου θα ακούσουμε για πρώτη φορά το ελληνικό τραγούδι που θα διαγωνιστεί στην Eurovision

«Κλείδωσε» η ημερομηνία που θα ακούσουμε για πρώτη φορά το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.

Σύμφωνα με το Mega καλημέρα το τραγούδι της Αμάντας Γεωργιάδου, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, θα παρουσιαστεί επίσημα στις 12 Μαρτίου!

Αν και μέχρι στιγμής το τραγούδι δεν έχει παρουσιαστεί επίσημα, τα προγνωστικά στοιχήματα το έχουν κατατάξει στην τέταρτη θέση.

Το τραγούδι της Αμάντα Γεωργιάδη και το βίντεο κλιπ θα το δούμε μέσα από την ΕΡΤ. Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα είναι μέσα από εκπομπή ή ειδήσεις. Πέρυσι μεταδόθηκε από το ERTflix.

Η Αμάντα Γεωργιάδη η οποία ζει μόνιμα στη Νορβηγία και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό ευρωπαϊκό διαγωνισμό, είχε μιλήσει για τη συμμετοχή της αλλά και για το αγόρι που της έχει κλέψει την καρδιά!

«Στα γυρίσματα του videoclip περάσαμε πολύ καλά, η Σύμη ήταν τέλεια και πιστεύω και θέλω να βγει ένα καλό αποτέλεσμα» είπε μεταξύ άλλων η Αμάντα για την ελληνική συμμετοχή.

Η ίδια μίλησε επίσης και για την προσωπική της ζωή αποκαλύπτοντας: «Με το αγόρι μου είμαστε μαζί ενάμισι χρόνο.

Το τραγούδι το έγραψα πριν από ένα χρόνο μετά από έναν δύσκολο χωρισμό. Δεν το έγραψα για τη Eurovision, αλλά για το άλμπουμ μου».

Όσο για τα στοιχήματα για τα τραγούδια της Eurovision, και σε τι θέση μας βλέπουν ως συμμετοχή, η Αμάντα είπε:

«Το είδα αλλά η ομάδα μας λέει πως δεν πρέπει να βλέπω τα στοιχήματα, αλλά δεν μπορώ γιατί με κάνουν tag στο Instagram. Νομίζω όμως πως είναι πολύ νωρίς».

Διαβάστε επίσης:

cat_Eurovision

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV