Η πρώτη ανάρτηση του Τάκη Ζαχαράτου μετά την απώλεια του πατέρα του: «Ο Θεός μας μιλάει κάθε μέρα»

0
85

Πενθεί ο Τάκης Ζαχαράτος για την απώλεια του πολυαγαπημένου του πατέρα Δημήτρη ο οποίος πέθανε ανήμερα την Καθαρά Δευτέρα μετά από επιπλοκές του κορονοϊού. 

Ο Δημήτρης Ζαχαράτος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 89 ετών στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου νοσηλευόταν ήδη. Τα τελευταία χρόνια της ζωής του, ο ίδιος διέμενε στο ίδρυμα της «Αγία Σκέπης».

Εκείνος νόσησε από κορονοϊό μέσα στο ίδρυμα και τελικά η καρδιά του δεν άντεξε, μιας και το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας (7-3) έξεπνευσε. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή (11-3) στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα.

Ο Δημήτρης Ζαχαράτος υπήρξε πρωταθλητής στίβου με την Παναχαϊκή και αργότερα ιδρυτικό μέλος της Ολυμπιάδας, στο εξειδικευμένο τμήμα του στίβου.

Φυσικά, η απώλειά του, έχει κοστίσει συναισθηματικά στον αγαπημένο περφόρμερ ο οποίος σήμερα έκανε την πρώτη συγκινητική του ανάρτηση.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Όταν περνάς μια δυσκολία, να κάνεις προσευχή. Να ζητάς από το Θεό να φωτίσει τα βήματα και τις αποφάσεις σου. Και έπειτα να βλέπεις τα σημάδια στην καθημερινότητα της ζωής σου. Ο Θεός μας μιλάει κάθε μέρα, κάθε ώρα και στιγμή, μέσα από την ίδια τη ζωή μας. Μάθε να βλέπεις και όχι απλά να κοιτάς, μάθε να ερμηνεύεις βαθύτερα αυτά που βλέπεις επιφανειακά.

Π. Λίβυος» έγραψε ο Τάκης Ζαχαράτος ο οποίος έχει βυθιστεί στην απόλυτη θλίψη για την απώλεια.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV