Ο αδελφός της Ιωάννας Μαλέσκου έχει γενέθλια – Έχετε δει πόσο κούκλος είναι; Σπάνιες φωτoγραφίες!

0
101

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει μεγάλη αδυναμία στον αδερφό της, Αλέξανδρο και δεν μπορούσε να μην του ευχηθεί για τα γενέθλιά του, μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, που το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί την εκπομπή της καθημερινά και την στηρίζει σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει μιλήσει πολλές φορές για την έννοια της οικογένειας και την σημασία που έχει στην ζωή της, αφού εκείνη πιστεύει ότι είναι το πολυτιμότερο αγαθό. Η όμορφη παρουσιάστρια της εκπομπής “Love It”, με αφορμή τα γενέθλια του αδερφού της, Αλέξανδρου, έκανε μια σχετική δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την ίδια να δημοσιεύει μερικές από τις κοινές τους φωτογραφίες. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι η Ιωάννα Μαλέσκου σπάνια μας έχει δείξει τον αδερφό της, αλλά ένεκα της ημέρας, θέλησε να το κάνει για να του δώσει και με αυτόν τον τρόπο, τις ευχές της.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Σήμερα δεχόμαστε και οι δυο μας χρόνια πολλά, αδερφέ μου! Εσύ για τα γενέθλιά σου. κι εγώ για την Ημέρα της Γυναίκας! Μπορεί να μην τα λέμε συχνά από κοντά, αλλά βλέπουμε κι οι δυο με το ίδιο βλέμμα τον ορίζοντα. Να σε χαιρόμαστε “a male”»

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV