Θάνος Καλλίρης: Είπε την ηλικία του και ο Αρναούτογλου έπαθε πλάκα: «Με τσαντίζεις, με κοροϊδεύεις»

0
85

Ο παρουσιαστής το πρώτο πράγμα που τον ρώτησε ήταν πώς καταφέρνει και διατηρείται τόσο φρέσκος και ανανεωμένος και ο γνωστός τραγουδοποιός είπε: «Προσέχω την εμφάνισή μου, δεν γυμνάζομαι αλλά δεν τρώω μετά από τις 9 με 10 το βράδυ. Έχω παλινδρόμηση οπότε ο φόβος φυλάει τα έρημα».

Ο Θάνος Καλλίρης, κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό τόνισε ποτέ δεν έχασε το μέτρο. Συγκεκριμένα σχολίασε: «Δεν έχασα ποτέ τον εαυτό μου. Βίωσα και γεύτηκα κάθε στιγμή της καριέρας μου και την επιτυχία, αλλά και την αποτυχία».

Και συνέχισε λέγοντας: «Όταν χάνεσαι ξαφνικά γιατί τα φώτα στρέφονται κάπου αλλού είναι περίεργο, δεν ήμουν ευτυχισμένος αλλά είχα προετοιμαστεί να μην είμαι στην κορυφή».

Εκεί που προκάλεσε το γέλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν όταν είπε πως: «Η μεγαλύτερη επιτυχία μου με 45 εκατομμύρια προβολές στο Youtube είναι το Ρούντολφ το ελαφάκι».

Όπως τόνισε, από την επιτυχία αυτή δεν μπορεί να εξαργυρώσει χρήματα καθώς δεν έχει καμία σχέση με τα δικαιώματα.

Μίλησε βέβαια και για τη συμμετοχή του στη Eurovision. Συγκεκριμένα είπε: «Δημιουργήσαμε τους Bang το 1986 και το 1987 εκπροσωπήσαμε την Ελλάδα στη Eurovision με το τραγούδι Stop. Στη Eurovision βγήκαμε δέκατοι με το Στοπ που είχε ελληνικό στίχο. Όλοι έκαναν πάρτι, εμείς πηγαίναμε μόνο καλεσμένοι γιατί δεν είχαμε bugdet. Τη χρονιά που βγήκαμε δέκατοι στους 22 με το Στοπ βγήκε πρώτο το Hold me now του Johnny Logan».

Και συνέχισε: «Θύμωσα πολύ που βγήκαμε δέκατοι στην Eurovision, αλλά γυρίσαμε στην Ελλάδα και ξεκινήσαμε μία απίστευτη καριέρα».

Κάτι που δεν γνωρίζαμε, είναι ότι ο παππούς του υπήρξε ένα κεφάλαιο της ελληνικής μουσικής από μόνος του καθώς αποκάλυψε: «Ο παππούς μου ήταν ο Κώστας Μπέζος που έγραψε το τραγούδι “Παξιμαδοκλέφτρα”, πέθανε από φυματίωση στην κατοχή.»

Και όταν ήρθε η στιγμή να μιλήσει για την ηλικία του, ο Γρηγόρης δεν πίστευε στα αφτιά του: «Γεννήθηκα το 1962, είμαι ακριβώς 60 ετών. Γελάω με τις αντιδράσεις του κόσμου όταν τους λέω την ηλικία μου, γιατί δεν το πιστεύουν» είπε και συνέχισε:

«Το μαλλί μου ήταν εντελώς συντηρητικό, όλα ξεκίνησαν επειδή είχα δεσμό με μια κομμώτρια που της άρεσαν οι Duran Duran και οι Wham».

Φυσικά ο Θάνος Καλλίρης μίλησε και για τη Ναταλία Γερμανού με την οποία ήταν μαζί σχεδόν έξι χρόνια.

Δείτε το βίντεο με την απίστευτη αντίδραση του Γρηγόρη Αρναούτογλου όταν έμαθε την πραγματική ηλικία του Θάνου Καλλίρη:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV