Ηλίας Μπόγδανος: «Πρώτη φορά είμαι τόσο ερωτευμένος»

0
90

Ο frontman των Inco αναφέρθηκε επίσης στη Μυριέλλα Κουρεντή και όσα τον δυσκόλεψαν στο περσινό Survivor.

Έχεις σοβαρή σχέση με την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, που τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM.

Είμαι πολύ τυχερός που γνώρισα την Αλεξάνδρα. Έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου που είναι τόσο καθαρός και αγνός. Θεωρώ –και το έχω πει και στην ίδια– ότι στα 7,5 δισεκατομμύρια βρήκα τη μία και μοναδική, είναι το άλλο μου μισό.

Πώς γνωριστήκατε;

Η πρώτη μας συνάντηση ήταν πριν από πέντε χρόνια. Εκείνη ήταν 18 και ήταν τελειόφοιτη και εγώ πήγαινα σε σχολή fitness που ήταν δίπλα από το σχολείο της. Την είδα, μου άρεσε, μιλούσαμε και προσφέρθηκα μια μέρα να της πάω καφέ γράφοντας πάνω στο ποτήρι «καλημέρα». Δεν έγινε κάτι τότε. Απλά διατηρήσαμε επικοινωνία μέσω των social media. Πριν από ενάμιση χρόνο έτυχε να έρθει να με δει σε ένα μαγαζί που εμφανιζόμουν, μιλήσαμε και αρχίσαμε να βγαίνουμε. Αυτό ήταν! Είμαστε ενάμιση χρόνο μαζί και αισθάνομαι ότι είναι η αρχή για μια υπέροχη ζωή.

Τι χαρακτηριστικά διαθέτει η Αλεξάνδρα που σε κάνουν να λες ότι είναι το άλλο σου μισό;

Πρώτη φορά είμαι τόσο ερωτευμένος! Αυτό που με έχει κερδίσει στην Αλεξάνδρα είναι το πόσο καθαρός άνθρωπος είναι. Η εξωτερική της ομορφιά δεν είναι τίποτα μπροστά στην ομορφιά της ψυχής της. Επίσης, αυτό που με κάνει να αισθάνομαι εκατό τοις εκατό σίγουρος για αυτή τη σχέση είναι ότι η Αλεξάνδρα με στήριξε και με στηρίζει. Δεν είναι και λίγο πράγμα να λείπω έξι μήνες στο Survivor, να διαβάζει δεξιά και αριστερά ότι κάτι τρέχει με την Καρολίνα (σ.σ. Καλύβα), να μην επηρεάζεται και να παραμένει στο πλευρό μου.

Στο φετινό παιχνίδι (σ.σ. Survivor) είδαμε τη Μυριέλλα Κουρεντή να έρχεται κοντά με τον Γιώργο Κατσαούνη. Κάποιοι, ωστόσο, ισχυρίστηκαν ότι ήταν στημένο.

Τη Μυριέλλα την ξέρω και είναι ένα πολύ γλυκό παιδί. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπήκε σε ένα τριπ να παίξει έναν ρόλο για να πουλήσει.

Γνωρίζεις και τον φίλο της, τον John Lygnos;

Ναι, και είναι ένα εξαιρετικό παιδί.

Έχουν σχέση ή είναι απλά συνεργάτες;

Υπάρχει σίγουρα κάτι ερωτικό αλλά θεωρώ ότι η σχέση τους είναι πιο ανοιχτή. Πάντως, ο John είναι δίπλα της και τη στηρίζει. Και μου έχει πει ότι αν η Μυριέλλα νιώθει την ανάγκη να έχει ένα στήριγμα στο Survivor, είμαι μαζί της! Οπότε αν εκείνος είναι ΟΚ, είμαι κι εγώ.

Εσένα τι σε δυσκόλεψε περισσότερο στο Survivor;

Ούτε η πείνα ούτε οι εντάσεις που μπορεί να υπάρχουν. Το πιο δύσκολο για εμένα ήταν η έλλειψη επικοινωνίας. Κι επειδή στο μυαλό μου είχε περάσει η εντύπωση ότι είμαι μισητός στον κόσμο, αναρωτιόμουν αν θα ήταν περήφανοι για εμένα οι δικοί μου άνθρωποι ή αν θα έχουν απογοητευτεί από τη συμπεριφορά μου. Όταν μάλιστα κάποια στιγμή ξέσπασα σε κλάματα, σκεφτόμουν ότι μπορεί να με βλέπει η κοπέλα μου να κλαίω και να με θεωρήσει αδύναμο. Αλλά τελικά ο πραγματικός survivor ήταν η σχέση μας με την Αλεξάνδρα. Διότι όχι απλά δυνάμωσε, αλλά τώρα πια δεν σπάει με τίποτα!

Από αυτά που λες, μάλλον δεν θα αργήσεις να βάλεις το κοστούμι και τη γραβάτα, που, όπως είπες πριν, θα φορέσεις ξανά στον γάμο σου.

Δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα. Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου, αλλά είναι σίγουρα στα μελλοντικά.

Δηλαδή, έχεις καταλήξει ότι η γυναίκα της ζωής σου είναι η Αλεξάνδρα;

Δαγκωτό ναι!

Βλέπεις στα μάτια της την ιδανική μητέρα των παιδιών σου;

Πιστεύω ότι η Αλεξάνδρα θα γίνει καταπληκτική μαμά. Και χωρίς δεύτερη σκέψη σου λέω ότι είναι η γυναίκα που, όταν έρθει η ώρα, θα της κάνω πρόταση γάμου!

Πηγή:ΟΚ

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV