Σοφία Παθέκα: Με πατερίτσες μετά από σοβαρό τραυματισμό που την οδήγησε σε χειρουργείο

0
90

Η ίδια θέλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να μοιραστεί την περιπέτειά της, η οποία την οδήγησε στο χειρουργικό τραπέζι.

Όπως αποκάλυψε ένα ατύχημα που είχε μέσα στο σπίτι προκάλεσε ένα σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο της με αποτέλεσμα να χειρουργηθεί και για την ώρα να κινείται με πατερίτσες.

«Αγαπημένοι μου φίλοι, ένα ατύχημα στο σπίτι προκάλεσε ένα σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο μου…
Την Καθαρά Δευτέρα, χειρουργήθηκα από τα «μαγικά» χέρια του γιατρού μου, Dr Βασίλειου Σακελλαρίου,διευθυντού Ορθοπεδικής Κλινικής – γόνατος ισχίου.
Η ομάδα του είναι απολύτως εξειδικευμένη και με απίστευτο επαγγελματισμό με αντιμετώπισαν με επιτυχία στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών .
Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατρέ μου είναι λίγο … τα πόδια μου είναι ΠΟΛΥΤΙΜΑ ❗️
Λίγες μέρες ακόμα για να πετάξω τις πατερίτσες και να επανέλθω δριμύτερη με ασκήσεις που μου ζητάτε και σε αυτή τη δεδομένη στιγμή δεν μπορώ να σας δείξω !!!!

Όπως λέει και το τραγούδι
YOU’ VE GOTTA GET UP AND TRY AND TRY AND TRY 💪🤛
Φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο αφανή ήρωα το σύζυγό μου, γιατρό @leonidaspapastavrou για τις αποφάσεις και τη στήριξη του ….

Επιπλέον ευχαριστώ το νοσηλευτικό προσωπικό του @iatriko.gr που μου στάθηκαν με στοργή και φροντίδα», έγραψε η ίδια ενώ ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV