Survivor: «Ζαλίζει» το ποσό με το οποίο επιστρέφει στην Ελλάδα η Κάτια Ταραμπάνκο! (video)

0
102

Survivor: Η αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο χθες (16/3) προκάλεσε σοκ στους φαν του ριάλιτι παιχνιδιού καθώς ήταν λίγοι εκείνοι που πίστευαν πως θα αποχωρούσε. 

Οι περισσότεροι είχαν για… φαβορί αποχώρησης τη νεότατη Τζο Μαριδάκη όμως τελικά το κοινό αποφάσισε να διώξει τη μεγάλη νικήτρια του GNTM και περυσινή Survivor.

Η αλήθεια είναι ότι η Κάτια είναι από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του φετινού κύκλου του παιχνιδιού καθώς όταν έγινε γνωστό ότι έχει δεχτεί πρόταση για νέα συμμετοχή της στο Survivor, το ποσό που λέγεται ότι έκλεισε, φάνταζε… αστρονομικό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που αφορούσαν τη φετινή είσοδό της στο ριάλιτι και το “χρυσό” συμβόλαιο που λέγεται ότι υπέγραψε, οι εβδομαδιαίες απολαβές της Κάτιας Ταραμπάνκο ανέρχονταν στα 10.000 ευρώ. Τα πρώτα πλάνα της Κάτιας από τον Άγιο Δομίνικο προβλήθηκαν την Πέμπτη (10/02) και αποχώρησε πέντε εβδομάδες αργότερα, δηλαδή χθες Τετάρτη, κάτι που σημαίνει ότι το μοντέλο αποχώρησε πλουσιότερη κατά… 50.000 ευρώ.

Το ποσό για πέντε εβδομάδες δουλειάς φυσικά και… ζαλίζει καθώς για τα δεδομένα της χώρας μας, είναι ένα ποσό που υπό κανονικές συνθήκες και έναν μέσο μισθό, αντιστοιχούν σε έναν χρόνο δουλειάς (και παραπάνω)!.

Πάντως, η Κάτια χθες, κατά την αποχώρησή της, έριξε… μαύρο δάκρυ, όμως δήλωσε ήρεμη και γαλήνια αλλά και έτοιμη να επιστρέψει κοντά στην οικογένεια και τους δικούς της ανθρώπους.

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή της αποχώρησής της:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV