Κωστής Μαραβέγιας: Η δύσκολη περιπέτεια με τον κορονοϊό και τα τρυφερά λόγια για την Σωτηροπούλου

0
105

Ο Κωστής Μαραβέγιας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, DOT και μίλησε για τη Τόνια Σωτηροπούλου, για τον λόγο που αποφάσισαν να παντρευτούν αλλά και στην δύσκολη περιπέτεια με τον κορονοϊό.

Ο τραγουδιστής ανέφερε:«Κόλλησα Covid πολύ πριν τα εμβόλια. Το πέρασα δύσκολα, ήμουν 24 ημέρες κλεισμένος στο στούντιο μόνος μου, εγώ και τα μουσικά όργανα. Ερχόταν η Τόνια, έπαιρνε τα σκουπίδια, μου έδινε φαγητό, έριχνε και ένα δάκρυ. Τότε φοβόμασταν πάρα πολύ έστω να έρθουμε και κοντά. Άρχισα μόνος μου να πειραματίζομαι και να φτιάχνω πραγματάκια. Έγραψα το νέο μου άλμπουμ. Έβλεπα τα Φιλαράκια σαν αντίδοτο».

Για τον γάμο με την Τόνια Σωτηροπούλου, είπε:«Αισθανόμουν και πριν τον γάμο ότι ήμουν με τον σύντροφο της ζωής μου, τον άνθρωπό μου και πορευόμαστε μαζί για το υπόλοιπο. Συνυπάρχουμε αλλά είμαστε αυτόνομοι και μοναδικοί. Είμαστε καλά και είμαστε μαζί. Παντρευτήκαμε γιατί θέλαμε ένα ωραίο πάρτι για τους φίλους μας. Ήθελα να κάνω μια γιορτή, να σπάσω την μαυρίλα και να κάνω ευτυχισμένο τον άνθρωπό μου. Ας πούμε το σε αγαπώ σε αυτούς που πρέπει, ας παντρευτούμε αυτούς που θέλουμε».

Τέλος ο Κωστής Μαραβέγιας με τρυφερά λόγια, δήλωσε:«Όταν είδα την Τόνια κατάλαβα ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου. Ήταν πολύ πνευματώδης, με αυτή την σπάνια ομορφιά που όμοια της δεν έχω ξαναδεί. Είχε χιούμορ, ήταν ζεστή, ευαίσθητη και μάχιμη. Τα συνδύασε όλα αυτά που με γοητεύουν».

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV