Κουρλαμπάς: «Έχω σταθεί τυχερός μέχρι τώρα στις συνεργασίες μου. Δεν βρέθηκα ποτέ σε δυσάρεστη θέση»

0
98

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς έχει τη φυσιογνωμία ενός πρωτοκλασάτου ηθοποιού. Γνωρίζοντάς τον, καταλαβαίνεις αμέσως την ποιότητα και το ήθος που τον διακρίνει.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του ανέφερε αν υπήρξαν στιγμές που το θέατρο λειτούργησε ψυχοθεραπευτικά στη ζωή του και αν έχει τύχει να αποχωρήσει από κάποια δουλειά, λόγω κακής ή κακοποιητικής συμπεριφοράς συναδέλφου.

Υπήρξαν στιγμές που το θέατρο λειτούργησε ψυχοθεραπευτικά στη ζωή σας, ειδικά σε δύσκολες στιγμές;

Σε πολλές κομβικές στιγμές της ζωής μου η λειτουργία μου στο θέατρο και γενικά στη δουλειά μου με βοήθησε να κάνω εκείνες τις προβολές που μου επέτρεψαν να αντιμετωπίσω καλύτερα τις καταστάσεις μου. Ο κόσμος του θεάτρου και των ρόλων είναι ένα απέραντο σύμπαν που μπορεί κάποιος, που έχει την τύχη να συνδιαλέγεται με αυτά, να αποκομίσει πολύ μεγάλα οφέλη και να στηριχθεί πάνω σε αυτά.

Αισθάνεστε ότι ο χώρος σας έχει «πυροβοληθεί» και άδικα τα τελευταία χρόνια;

Ο χώρος του θεάματος, γενικά, ακριβώς επειδή είναι προβεβλημένος, γίνεται πολύ συχνά στόχος και θετικών και αρνητικών σχολίων. Είναι ένα τίμημα που πληρώνει ο χώρος μας και οι άνθρωποί του. Άλλοτε δίκαια και άλλοτε άδικα.

Σας έχει τύχει να αποχωρήσετε από κάποια δουλειά, λόγω κακής ή κακοποιητικής συμπεριφοράς συναδέλφου;

Όχι ποτέ. Έχω σταθεί τυχερός μέχρι τώρα στις συνεργασίες μου και δεν βρέθηκα ποτέ σε τέτοια δυσάρεστη θέση.

Η επιτυχία στην τηλεόραση, θεωρείτε ότι άργησε να έρθει;

Αν εννοείτε την ευρεία αναγνώριση, ήρθε τα τελευταία χρόνια, ναι. Αλλά γενικώς κάνω αρκετά χρόνια τηλεόραση και είμαι ευτυχισμένος και μέσα από τις δουλειές στις οποίες έχω βρεθεί. Αλλά πάνω απ’ όλα νιώθω ευτυχής και ευγνώμων για τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει, τόσο μπροστά και όσο και πίσω από τις κάμερες. Γιατί αυτό τελικά είναι που μετράει.

Είστε από τους ηθοποιούς που έχετε ρόλους απωθημένα;

Δεν θα τους όριζα ως ρόλους- απωθημένα. Θα τολμούσα να πω μάλιστα ότι μέχρι τώρα, έχω σταθεί πολύ τυχερός στις συνεργασίες, στα έργα και στους ρόλους μου. Σαφώς όμως υπάρχουν πάρα πολλά ακόμα έργα, καλλιτέχνες και άνθρωποι του χώρου με τους οποίους θα ήθελα πάρα πολύ να συνεργαστώ!

Πόσο συχνά κάνετε αυτοκριτική στη ζωή σας;

Καθημερινά θα έλεγα! Κάθε μέρα τόσο η δουλειά όσο και η προσωπική μου ζωή, μου δίνουν συνεχόμενες αφορμές να επανεξετάζω τον εαυτό μου, τις στάσεις μου, τη συμπεριφορά μου και τις αξίες μου. Δεν είναι εύκολο πράγμα, αλλά αναγκαίο πολλές φορές.

Πηγή:ΕΓΩ

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV