Όσκαρ 2022: Σον Πεν: Απειλεί να λιώσει τα βραβεία του αν δεν επιτρέψουν την εμφάνιση του Ζελένσκι

0
114

Όσκαρ 2022: Ο Σον Πεν απειλεί πως αν οι διοργανωτές της μεγάλης βραδιάς των Όσκαρ δεν επιτρέψουν την εμφάνιση του Βολοντιμίρ Ζελένσκι για να μιλήσει, θα λιώσει δημόσια τα δύο χρυσά αγαλματίδια που έχει κερδίσει στο παρελθόν. 

Μιλώντας σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, ο διάσημος ηθοποιός ο οποίος βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Ουκρανού προέδρου στην Ουκρανία για να καταγράψει τα όσα συμβαίνουν μετά την εισβολή της Ρωσίας και έχει δείξει έμπρακτα τη στήριξή του στον φίλο του Βολοντιμίρ Ζελένσκι, ζήτησε από τους διοργανωτές της βραδιάς απονομής των βραβείων αλλά και όσους εμπλέκονται σε αυτή να μποϊκοτάρουν τη ρωσική πλευρά και να επιτρέψουν στους Ουκρανούς να ακουστεί η φωνή τους για ό,τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στα μέτωπα του πολέμου.

“Αν δεν επιτρέψουν την εμφάνιση του Ζελένσκι, προτρέπω όσους εμπλέκονται, ακόμα και αν πρόκειται για την καλύτερη στιγμή της καριέρας τους, κάτι που καταλαβαίνω απόλυτα, καθώς θέλουν να γιορτάσουν για τις ταινίες, να καταλάβουν ότι είναι πολύ πιο σημαντικό να διαμαρτυρηθούν και να μποϊκοτάρουν την Ακαδημία των βραβείων. Εγώ προσωπικά, αν τελικά δεν συμβεί αυτό, όταν επιστρέψω, θα καταστρέψω τα δικά μου βραβεία δημόσια” είπε ο διάσημος ηθοποιός.

Και συνέχισε: “Προσεύχομαι να μη συμβεί κάτι τέτοιο. Προσεύχομαι να μην υπάρξουν τέτοιου είδους αλαζονικοί άνθρωποι που δεν θα σταθούν στο πλευρό της ηγεσίας της Ουκρανίας. Εύχομαι να μη συμβεί κάτι τέτοιο”.

Να θυμίσουμε ότι ο Σον Πεν έχει κατακτήσει δύο φορές Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου, το ένα το 2004 και το δεύτερο το 2009.

Δείτε παραπάνω το βίντεο με τις δηλώσεις του διάσημου ηθοποιού:

cat_Hollywood

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV