Άννα Πρέλεβιτς- Νικήτας Νομικός: Πότε θα φάμε «κουφέτα»;

0
76

Η μελαχρινή καλλονή και ο σύντροφός της περνούν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους, μιας και ο ένας έχει βρει στον άλλον, το άλλο του μισό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού «S», η Άννα Πρέλεβιτς γνώρισε τους γονείς του Νικήτα Νομικού, τον τραγουδιστή Νίκο, Νομικό και τη σύζυγό του, Ούρσουλα, ενώ σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον του ζευγαριού, μένουν πλέον μαζί στα νότια προάστια.

Η Άννα, εκτός από τα προσωπικά της, που πάνε περίφημα, έχει κάθε λόγο να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς και τα επαγγελματικά της πάνε σούπερ, αφού η εκπομπή που παρουσιάζει μαζί με τον Χρήστο Φερεντίνο στον Alpha, «Η τέλεια απόδραση», σημειώνει υψηλά ποσοστά στους πίνακες τηλεθέασης.

Πρόσφατα, η Άννα Πρέλεβιτς, σε συνέντευξη της, δήλωσε για τον σύντροφο της: «Χαίρομαι που είμαι με έναν άνθρωπο που μόνο άγαλμα δεν μου έχει σηκώσει στο σπίτι που είμαι, έτσι όπως είμαι, Είναι η πρώτη φορά που ανεβάζω με τον σύντροφο μου και πιο προσωπικές στιγμές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και χαίρομαι πάρα πολύ.

Πιστεύω πως βρήκα το άλλο μου… ολόκληρο. Γιατί είναι ολόκληρος ο Νικήτας, δεν έχει ανάγκη από το άλλο μισό. Είμαστε μαζί έναν χρόνο και κάτι. Με την αδελφή του, τη Δούκισσα, γνωριζόμασταν και από πριν, αλλά τώρα γνωριστήκαμε καλύτερα».

Σύμφωνα με όσα λέγονται στο φιλικό τους περιβάλλον, το ζευγάρι δεν θα αργήσει να επισημοποιήσει τη σχέση του, αφού όλοι οι δρόμοι οδηγούν προς τα εκεί. Άλλωστε, και ο Νικήτας έχει γνωρίσει την οικογένεια της Αννας και οι δικοί της φαίνεται πως τον συμπαθούν πάρα πολύ, αφού βλέπουν την κόρη τους ευτυχισμένη στο πλευρό του.

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV