Πάτρα: «Παγωμένη» η Σίσσυ Χρηστίδου με τις ραγδαίες εξελίξεις: «Μαύρη νύχτα… Πάγωσα»

0
130

Πάτρα: Με «κομμένη» την ανάσα το Πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.

Οργή και θυμός για τη μητέρα, η οποία έχει συλληφθεί και μέχρι αυτή την ώρα κρατείται στη ΓΑΔΑ, πόνος και θλίψη για τον άδικο χαμό της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, σοκαρισμένη δεν μπορεί να πιστέψει την αδιανόητη τροπή που έχει πάρει η υπόθεση.

«Μαύρη νύχτα.. Άλλοι πενθούν, άλλοι ανοίγουν σαμπάνιες, άλλοι τρέχουν έξω από το σπίτι βγάζοντας αναμνηστικές φωτογραφίες και άλλοι καμαρώνουν… Πάγωσα. Κ ας το φοβόμασταν. Πάγωσα.. για όλα τα παραπάνω.. Τι κοινωνία είμαστε.. Κάθε μέρα ποιοι δίπλα μας περνάνε; Τι είμαστε; Σοκ», έγραψε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

Η 33χρονη αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στον ανακριτή από τον οποίο θα ζητήσει και θα λάβει προθεσμία.

Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», η Ανθούλα Ανάσογλου, δικηγόρος, σημείωσε πως πρόκειται για μια υπόθεση που την έχει στοιχειώσει.

«Έχω στοιχειώσει με αυτήν την υπόθεση όλο αυτόν τον καιρό».

Σύμφωνα με την έμπειρη δικηγόρο: «δεν είναι εύκολο να αποσπάσεις ομολογία, γιατί δεν έχει καμία ιδέα για αυτό που έκανε, θεωρεί ότι είναι ηρωίδα, γι’ αυτό η αστυνομία προσπαθεί να δέσει την υπόθεση. Υπάρχει κάτι περαιτέρω».

Όπως είπε, οι Αρχές αποκλείοντας άλλα άτομα και βασιζόμενες στα στοιχεία που προέκυψαν, οδηγήθηκαν στην 33χρονη, την οποία «πρόδωσε» η μεγάλη δόση κεταμίνης που χορήγησε στην Τζωρτζίνα.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV